Dagens kamp for seríe 3 foregik i dag på Asferg Arena mod Langå, som skærtorsdag slog Spentrup med 3-0 og et brændt straffespark – undertegnede var tilskuer til denne kamp hvor Spentrup overhovet aldrig var var i næreden af point i den kamp -og med Spentrups gode hold så er det en præstation i sig selv , så vi vidste vi skulle spille op til vores bedste idag og jeg syntes også vi var godt indstillet på Langå og vidste hvor og hvem vi skulle passe på .
Nu til kampen : Første halvleg var en utrolig jævnbyrdig halvleg vi spillede forsigtigt og kom frem til flere tilløb til chancer , men vi arbejdede hårdt for det og kom foran med 1-0 ved Kjello efter et flot angreb , efter målet forsatte kampen jævnbyrdigt og Langå havde osse et forsøg der ramte stolpen ., så 1-0 ved halvleg hvor vi kun , kunne være tilfredse med arbejds indsatsen, alle kæmpe forbilledligt .
2 halvleg : Anden halvleg startede lige som første sluttede , udefra så det ud som om det var os der havde mest luft og kunne fortsætte sådan , men pludseligt meldte Langå sig índ i kampen, et indkast på deres egen banehalvdel blev taget 5 meter oppe på vores banehalvdel , men det må og er ikke undskyldning for at dette indkast blev til en chance i modsatte side , det som skete, indkastet blev via en 2-3 spillere vendt helt over i deres venstre side og deres angriber kunne fra en god vinkel sparke hårdt og fladt og udligne til 1-1 – men vi må lære af de mål vi inkasserede idag , vi havde flere chancer for at afvise dette angreb , men formåede det ikke , men 1-1 og massser af tid tilbage og lidt senere da Langå blev reduceret til 10 -mod 11 så vi troede stadig på det men et frispak lidt senere – gav vi desværre til Langå – frispaket ramte en Langå spiller som nemt kunne gøre det til 1-2 så en kold spand vand som vi aldrig kom os over , idag forsøgte vi at spille 4-4-2 og lidt senere et tre mands forsvar men alle tiltag havde ingen effekt ídag da vi i samme periode blev ramt af 2 gule kort , så i denne periode kom Langå på 1-3 – igen efter et angre hvor vi altså ikke var kyniske nok , i flere omgang kunne vi have afvist dette angreb både ved sidelinien og også ved baglinen , men kampen endte desværre med et nederlag .
Men drenge vi lader os ikke slå ud , selv efter 2 nederlag i træk vi fortsætter , vi har en fantastisk trup, i er ydmyge og arbejder hårdt for hinanden og det at vi kan arbejde med næsten samme hold i hver kamp , vi ved hvad vi skal have fokus på ,og vi vidste inden 1 st kamp at vi ikke har en fuldblods angriber pt , men vi kommer til chancer og tager de rigtige løb så jeg er sikker på det snart vender , målene skal nok komme drenge. så vi træner tirsdag og torsdag og så er vi alle klar til Ulstrup på Lørdag Ses tirsdag drenge