Så kom næste års trænerstab i Purhus IF senior afdeling på plads! 🙂

Velkendte Karsten Klit, sammen med nytiltrådte Morten Bøje Madsen, skal lede PIF´s seniortrup igennem træning og kamp.

Vi i spillerudvalget har sammen med formand Jens Larsen, arbejdet på at skabe en Rød Tråd for seniortruppen, således det bliver en blanding af det velkendte, samt nye friske tanker. Men også hvor posen rystes lidt for alle.

Heri synes vi at have fundet den perfekte konstellation. Med Karsten Klit, får vi en mand som ikke behøver nogen præsentation. Han kender truppen, vores styrker og svagheder, og først og fremmest har han altid velforberedte træningsøvelser. Derudover har altid en gennembearbejdet taktik. Taktiske ændringer fra kamp til kamp, benytter han sig også af, ikke mindst, fordi han tager sig tid, på at se kommende modstandere. Alt i alt får vi, igen i år, en mand der er som altid, er fodboldmæssigt klædt på til fingerspidserne. Karsten får i 2017 hovedansvaret for serie 3!

Dette efterlader dog ikke serie 4 uden en leder på linjen.

Vi har været heldige at få Morten Bøje Madsen tilknyttet Purhus IF.
At vi har kunnet få en så stor kapacitet engageret, er vi yderst tilfredse med. For hans CV og person, er meget forenelig med hvad Purhus IF står for, men også hvad seniortruppen lige nu består af.
Morten har gennem en periode på nu 10 år været træner i klubberne Fuglebakken, Hinnerup, FSI og Vejlby-Risskov. Her har hans rolle både været, at stå for ungdomshold, 1.holdstræner, U19 og serie 2.
Så vi får en træner, der kender til alt det med at udvikle spillerne, men også en person som har stået på linjen, og selv oplevet op og nedture, og ved hvordan der skal ageres i diverse tilspidsede situationer.
En ting som går igen for Morten, så er det at han søger en forening, som har det forpligtende fællesskab. Hvor seriøsitet går hånd i hånd med sjov og hygge. Vi har forsøgt at forklare Morten, at det vil han få, i helt rette mængder i Purhus IF. Så det må I som trup være med til at vise 🙂

For at I har lidt mere kendskab til Morten, kan det siges han er 38 år, og til daglig bor i Fårup med kone og 2 stk. børn på henholdsvis 4 og 8 år. Da pengene i Purhus IF, desværre ikke er til en fuldtidsstilling, er Morten stadig, nød til at have et arbejde. Det foregår som smed på Linco.
Han er stadig vild med Fuglebakken som klub, her var han også tilknyttet som spiller i tidernes morgen, så det kender vi jo godt. Vores mål må være at få ham gjort til super fan af Purhus
Hvis vi skal til det store udland har Morten en passion for Liverpool FC.
Morten får i 2017 hovedansvaret for serie 4.

Sammen har Karsten og Morten det fællesansvar at skabe den gode træning, og den gode stemning. Naturligvis i samarbejde med os som trup.

Da denne historie omhandler de nye ændringer bliver serie 6 ikke rigtig nævnt.
Det gør de ikke, da Kim Bjarnskov i 2017, vil fortsætte sit gode arbejde med at skabe et mere fast hold. I 2016 var det nogle gange svært at få samlet et hold, og ikke mindst det samme hold. Så husk nu at støtte op om Purhus IF og jeres egen hobby. Eventuelt tag endnu en kammerat med. Så vi sammen kan få lavet 3 slagstærke hold, som henter mange point og hvor ”The Sky is the Limit”

De 3 trænere glæder sig til 2017, og det skydes alt sammen i gang på Asferg ArenA lørdag den 4. februar kl. 13.00 hvor der er appel.

På spillerforeningens vegne vil vi Stilk, Graver, Gaffel & Hagi, ønske Jer alle et super godt nytår i kongeblå farver!

Husk at følge PURHUS IF – Den eneste forening, man kan være fan af!!!! på facebook! 🙂