Igen flot holdindsats af serie 5-1 i lørdagens 2-1 sejr.
Inden dagens kamp var vi virkelig udfordret på alle senior holdene da vi igen var ramt af mange afbud og ikke på nogen af holdene havde en af vores faste målmænd til rådighed – så var en noget nervøs træner og holdleder der igen måtte blande kortene inden dagens kamp mod det stærke hold fra Randers KFUM som vi har mødt tre gange tidligere i foråret ( 2 turnerings kampe og 1 træningskamp ) så et hold vi kender meget godt ´- og et meget godt serie 5 hold .
Så i oplæget inden kampen var største fokus at fortsætte den fight og holdånd som vi havde i seneste kamp mod Spentrup og som vi har haft stor fokus at vi vil finde hele foråret , vi ville fortsætte med at ver enkelt spiller kæmpede r—- ud af bukserne , stod sammen som et hold og gav alt hvad de kunne og virkelig stod sammen og holdt fokus i hele kampen. gjorde de det måtte vi se om det rakte til sejr eller uafgjort elle måske et nederlag det var det ikke det vigigste det allervigtigste var dén fighter ånd og holdånd som vi vil skabe på dette hold . ( Et vores hold ) og lad mig starte med at sige det fandt vi , og spillede nok årets bedste kamp..
Nu til dagens kamp :
I dette oplæg vil jeg ikke nævne en masse spilllere af navn ( kun en enkelt og hvem der scorede vores mål vil jeg nævne da dagens sejr virkelig var en hele holdets sejr. Men som startede med at skrive var virkelig ramt på målmands pladserne idag og derfor vil gerne starte med at rose Christian Gaarden for at tage handskerne på i denne vigtige kamp uden tøven. ( flere år siden Christian sidst har stået på mål , men stod en flot kamp for os idag . super indstilling !
starten af dagens kamp kunne ikke blive bedre , allerede efter et par minutters spil bragte vi os foran med 1-0 da Andreas scorede efter et langt indkast fra Akai , ( første senior mål fra Andreas ) men allerede efter  få min havde Kfum deres nok største chance på nært hold alene med G som sikkert reddede til hjørne, resten af halvlegen havde vi godt styr på Kfum og stillingen var ved halvleg 1- 0 til os. i starten af 2 halvleg blev vi presset længere tilbage på banen og Kfum fik også udlignet til 1-1. men vi lod os ikke slå ud af den grund og spillede os frem til flere store chancer som deres keeper flot fik reddet – ( kæmpe chancer hvor vi gjorde alt rigtigt med et meget stor kamp af Kfums keeper – vilde redninger han har et kæmpe potentiale ) med 20 minutter tilbage af kampen bragte vi os foran med 2-1 på et flot angreb hvor vores anfører gik forrest og med tre hårde taclinker fik fremtvunget et hjørne som vi lidt senere omsatte til scoring ved Alex – og med stor fokus og flere store chancer resten af kampen fik kørt sejren hjem – helt fortjent og en sejr der kan tilskrives hele holdet ( vores hold ) så drenge se i kalenderen og sæt kryds i kalenderen så vi kan stille stærkest muligt op på lørdag i kampen mod Fjorden om første pladsen på Gassum stadion. vi er super stolte over indsatsen idag – alle fortjener ros idag ses tirsdag til træning drenge . K Klit