Hårdt arb bag 2-0 sejr i første turneringskamp.
Efter 5 trænings kampe hvor vi egentligt har spillet godt , men også forsøgt at afprøve flere spillere på nye pladser og senest i sidste uge hvor vi trods godt spil i sidste træningskamp tabte med 0-2 til Vorup FB og ikke formåede at score , så derfor var det en træner duo der ikke vidste hvor vi stod ,vi ved vi har en super trup med mange gode spillere men om vi var for ens ? og hvem skulle score målene ? er ikke rigtigt blevet løst så det var en meget nervøs træner der mødte om til dagens kamp.
Optakten i ugen op til kampen blev derudovover ødelagt på grund af en skade til en af de spillere der ar gjort det rigtigt godt på den nye plads , Simon Rasmussen ( Scooter ) håber snart han er klar igen .
men vi aftalte i oplægget at vigtigheden af at arbejde stenhårdt og for hinanden for at at opsøge heldet og forsøge at komme godt fra land i turneringen efter at have mistet et par nøglespillere siden sidste kamp i efteråret .
Nu lidt om dagens kamp : Kampens start blev noget rodet , indvirken på dette var nok både en anelse nervøsitet hos spillerne , men også banens allerede lange græs og dårlige underlag , men sådan er det altid i de første kampe så det var vi forberedt på , så det skal ingen undskyldning være men efter 10 min spil blev det mere og mere os der satte sig på spillet og kom også frem til en scoringsmuliged efter et indlæg hvor Kjello blev fældet lige i skudøjeblikket næsten på målstregen , men dommerens fløjte forblev tavs , men lidt senere fik vi et straffespark som desværre blev sparket på trekantsammenføjningen , så efter sådan et par store tilbud og når vi så ved hvor svært vi ar ved at score lige nu så skulle spillerene nu vise hvad de var gjort af , men spilerne fosatte med at arb hårdt og tro på tingene og netop det med at tro på tingene var årsagen til vores 1-0 føring efter et angreb hvor vi mistede bolden forsatte både Nielsen og Danse med at presse deres forsvarsspiller og målmanden der ville cleare bolden men ramte Andreas ( Danse ) og bolden gik i mål til 1,0 – dejligt at se det kan betale sig at presse disse bolde , minutet efter scoringen fik Gaffel gult så vi måtte resten af første halvleg spille med 10 mand , men vi red stormen af og kunne gå til halvleg med en 1-0 føring denne 1-0 føring havde vi kun på grund af hårdt arbejde men også på grund af storspil af Marc i målet .
2 Halvleg : I pausen lavede vi en omrokering , vi satte Alex ind på backen og satte Vangsted op på kanten , og dette gjorde at vi fik lidt mere spil på Kristrups banehalvdel end vi havde haft i første halvleg , og vi fik også bolden spillet mere rundt og var hele tiden farlige og helt tæt på store chancer og efter et godt angreb efter 64 min, hvor Vangsted fik spillet Nielsen fri endelig fik han scoret og lad os håbe det forsætter Nielsen , bare tro på det , målene skal nok komme nu ,,du gør det rigtigt godt i resten af anden halvleg var det os der satte os på kampen og det så også ud som om det var os der havde flest kræfter , så drenge de mange meter i har løbet i foråret kom jeg til gode idag , de sidste 8 min måtte vi slutte kampen med 10 mand da Alex fik Gult men vi holdt hjem og kunne sætte 3 point på kontoen . så flot flot arbejds indsats af hele holdet , denne arb indsats skal vi tage med i kampen i næste uge mod Spentrup som helt sikkert er et af de bedste hold i denne række , men tro på det drenge i har så meget i jer at når vi tør have bolden og spille spillet så kan i presse mange af holdene i rækken så lad os få Scooter klar , så går vi efter en kanon kamp i Spentrup hvor alt kan ske , men vi ved de er gode så der skal arb mindst lige så hårdt som i denne kamp . God søndag drenge. Mvh De 2 Klitter

Kampens spiller :  Marc Hansen og kampens Fighter : Sebastian Vangsted .

NB : Tak for den store opbakning på sidelinjien af de mange der brugte en lørdag på stadion det betyder rigtigt meget for holdene