Vælg en side

Fitness Hold og Abonnements

 

Fitness Abonnement uden holdtræning

Dette abonnement er for deltager som er fyldt 15 år, som gerne vil have muligheden for at træne frit i fitnesscenteret i Træningshuset i Asferg alle dage inden for dens åbningstider kl. 7-22.30. 

Har man ikke kendskab til træning, SKAL man have en gennemgang af maskinerne med en af vores uddannede fitnessinstruktører. Hvis du er ny bruger og ønsker en gratis prøvetime eller ønsker gennemgang af maskinerne så ring eller sms til en af instruktørerene og aftale en tid hvor i kan mødes. 

Pris 130 kr. pr. måned 
Tilmeld dig her

Fitness abonnement med holdtilmelding

Dette abonnement er for deltager som er fyldt 15 år, som gerne vil have mulighed for at træne frit i fitnesscenteret i Træningshuset i Asferg alle dage inden for dens åbningstider kl. 7.00-22.30 

Har man ikke kendskab til træning, SKAL man have en gennemgang af maskinerne med en af vores uddannede fitnessinstruktører. Hvis du er ny bruger og ønsker en gratis prøvetime i fitnesscenteret, eller ønsker gennemgang af maskinerne så ring eller sms til en af instruktørerene og aftal en tid hvor i kan mødes. 

Med dette abonnement har man ligeledes muligheden for at benytte alle foreningens fitnesshold (se udvalget af hold længere nede). Disse hold booker man online en plads på pr. gang.  OBS fitnessholdene kan også tilmeldes enkeltvis uden der betales for adgang til fitnesscenteret (se længere nede). 

Som ny bruger kan du altid får en gratis prøvetime på et af fitnessholdene, du skal blot sende en sms til instruktøreren, således han/hun ved at du kommer. 

Pris 150 kr. pr. måned 
Tilmeld dig her

Fitnesshold uden adgang til fitnesscenteret 

Det er muligt at tilmelde sig alle PIFs fitnesshold (pånær spinning), uden man behøver at betal for adgang til fitnesscenteret. Man tilmelder sig hvert hold enkeltvis, og så har man en fast plads på holdet hver uge. 

Som ny bruger kan du altid får en gratis prøvetime på et af fitnessholdene, du skal blot sende en sms til instruktøreren, således han/hun ved at du kommer. 

Prisen er 400 kr. pr. hold fra uge 35-51 2017
– Undtagen Løbeholdet, som koster 200 kr. fra uge 32-41 2017 
– Undtagen Power Dance samt Body & Mind som koster 300 kr. fordi timerne kun er 45 minutter fra uge 35-51 2017
Tilmeld dig her 

Formiddagsholdet

Formiddagsholdet er et fitnessabonnement for pentionister. Hver tirsdag kl. 8.30-10.00 er der fælles træning for dem som har lyst, og de øvrige dage er der fri træning i fitnesscenteret indtil kl. 16.00. 

Instuktør om tirsdagen: Nikoline Elling

Pris 950 kr. årligt
Tilmeld dig her

 

 

 

Udvalget af fitnesshold efteråret 2017  

 

Puls og Styrke M/K (Gassum) 

Mandag kl 17.30-18.30 
Puls og Styrke foregår i  Gassum kultur og aktivitetshus 
Instruktør: Nikoline Elling og Anne-Marie Christiansen
Sæson opstart i uge 35 2017

Træningen indebærer skiftevis konditionstræning hvor pulsen kommer op på en sjov måde, og styrketræning for kroppen store muskelgrupper. 

Løbehold M/K – Begynder og Letøvede 

Mandag kl 18.00-19.00 
Løbeholdet – Begynder og Letøvede mødes ved indgangen til Træningshuset i Asferg. 
Instruktør: Anne Jung Kristensen og Jan Henriksen 
Sæson opstart i uge 32 2017

Løbetræningen er varieret mellem løbelege, teknik øvelser, udholdenhedstræning, intervaltræning, styrketræning og udstrækning. Den foregår enten på boldbanerne bag Træningshuset, eller på små ture rundt i byen (3-7 km alt efter deltagernes niveau). 
Udover fællestræningen om mandagen, så aftaler holdet indbyrdes en ekstra træning pr uge, hvis dag kan varierer fra uge til uge. 

Løbeholdet løber fra uge 32-41, efter uge 41 vurderes om deltagerne er klar på at løbe vinteren over, eller hvorledes. 

Stram op M/K

Mandag kl 19.00-20.00 
Stram op foregår i spejlsalen i Træningshuset i Asferg.
Instruktør: Nikoline Elling 
Sæson opstart i uge 35 2017

Styrketræning med håndvægte, vægtstænger, step bænke mv. med fokus på mormorarmene, mave, baller og lår. Træningen foregår i et stabilet tempo med mange gentagelser af hver øvelse.

“Brok holdet” – gymnastik og fysisk træning for rigtige mænd 

Mandag kl 19.30-20.30 
“Brok holdet” foregår i træningssalen i Træningshuset i Asferg.
Instruktør: Henrik Vangsted
Sæson opstart i uge 35 2017 

Holdet er for Dig som ønsker gå til en aktivitet, hvor du får brugt Din krop og for sved på panden. Hver træning vil blive indledt med et grundig opvarmningsmodul – Efterfølgende vil der blive arbejdet med forskellige fysiske træningsformer og aktiviteter. 

Power Dance M/K

Onsdag 19.00 – 19.45 
Power Dance træner i spejlsalen i Træningshuset i Asferg
Instruktør: Nikoline Elling
Sæson opstart i uge 35 2017

Holdet er for alle danseglade uanset alder. Ved Power Dance får man pulsen op og rørt alle muskler på en sjov og underholdende måde. Det er sjovt og hårdt for både hjernen og muskler når der indøves små danse serier, som er nemme at følge.

Body & Mind M/K 

Onsdag kl. 19.45-20.30
Body & Mind holdet træner i Spejlsalen i Træningshuset i Asferg.
Instruktør: Nikoline Elling 
Opstart i uge 35

Holdet er til dig, som ønsker et pusterum i hverdagen med fokus på “Mig-tid”. Som navnet siger er der fokus på kommunikationen mellem kroppen og hjernen. Det er et hold som har fokus på smidighed, forbedret balance, statisk styrke og dynamiske glidende bevægelser. Der skal trænes åndedrætsøvelser og øves at være i nuet. Øvelserne i træningen er inspireret fra pilates, yoga, mindfulness og gymnastikkens viden om kropskontrol og kropsbevidsthed.

Spinning M/K – Kun Online Bookning

Tirsdag fra 19.30 – 20.30
Instruktør: Afløsere pga. skadet instruktør 

Torsdag fra 19.30 – 20.30 (Begynderhold)
Instruktør: Heidi Lahn 

Lørdag fra 08.00 – 09.00 
Instruktør: Heidi Lahn 

Alt Spinning foregår i spejlsalen i Træningshuset i Asferg, kom gerne i god tid og hjælp med at sætte cyklerne frem. 
Sæson opstart i uge 32

Spinning er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles til musik i korte og længere intervaller på specialkonstruerede cykler. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere.