Vælg en side

Fitness Hold og Abonnements

 

Fitness Abonnement uden holdtræning

Dette abonnement er for deltager som er fyldt 15 år, som gerne vil have muligheden for at træne frit i fitnesscenteret i Træningshuset i Asferg alle dage inden for dens åbningstider kl. 7-22.30. 

Har man ikke kendskab til træning, SKAL man have en gennemgang af maskinerne med en af vores uddannede fitnessinstruktører. Hvis du er ny bruger og ønsker en gratis prøvetime eller ønsker gennemgang af maskinerne så ring eller sms til en af instruktørerene og aftale en tid hvor i kan mødes. 

Pris 130 kr. pr. måned 
Tilmeld dig her

Fitness abonnement med holdtilmelding

Dette abonnement er for deltager som er fyldt 15 år, som gerne vil have mulighed for at træne frit i fitnesscenteret i Træningshuset i Asferg alle dage inden for dens åbningstider kl. 7.00-22.30 

Har man ikke kendskab til træning, SKAL man have en gennemgang af maskinerne med en af vores uddannede fitnessinstruktører. Hvis du er ny bruger og ønsker en gratis prøvetime i fitnesscenteret, eller ønsker gennemgang af maskinerne så ring eller sms til en af instruktørerene og aftal en tid hvor i kan mødes. 

Med dette abonnement har man ligeledes muligheden for at benytte alle foreningens fitnesshold (se udvalget af hold længere nede). Disse hold booker man online en plads på pr. gang.  OBS fitnessholdene kan også tilmeldes enkeltvis uden der betales for adgang til fitnesscenteret (se længere nede). 

Som ny bruger kan du altid får en gratis prøvetime på et af fitnessholdene, du skal blot sende en sms til instruktøreren, således han/hun ved at du kommer. 

Pris 150 kr. pr. måned 
Tilmeld dig her

Fitnesshold uden adgang til fitnesscenteret 

Det er muligt at tilmelde sig alle PIFs fitnesshold (pånær spinning), uden man behøver at betal for adgang til fitnesscenteret. Man tilmelder sig hvert hold enkeltvis, og så har man en fast plads på holdet hver uge. 

Som ny bruger kan du altid får en gratis prøvetime på et af fitnessholdene, du skal blot sende en sms til instruktøreren, således han/hun ved at du kommer. 

Prisen er 400 kr. pr. hold fra uge 35-51 2017
– Undtagen Løbeholdet, som koster 200 kr. fra uge 32-41 2017 
– Undtagen Power Dance samt Body & Mind som koster 300 kr. fordi timerne kun er 45 minutter fra uge 35-51 2017
Tilmeld dig her 

Formiddagsholdet

Formiddagsholdet er et fitnessabonnement for pentionister. Hver tirsdag kl. 8.30-10.00 er der fælles træning for dem som har lyst, og de øvrige dage er der fri træning i fitnesscenteret indtil kl. 16.00. 

Instuktør om tirsdagen: Nikoline Elling

Pris 950 kr. årligt
Tilmeld dig her

 

 

 

Udvalget af fitnesshold efteråret 2017  

 

Puls og Styrke M/K (Gassum) 

Mandag kl 17.30-18.30 
Puls og Styrke foregår i  Gassum kultur og aktivitetshus 
Instruktør: Nikoline Elling og Anne-Marie Christiansen
Opstart i uge 1 2018

Træningen indebærer skiftevis konditionstræning hvor pulsen kommer op på en sjov måde, og styrketræning for kroppen store muskelgrupper. 

Løbehold M/K – Begynder og Letøvede 

Mandag kl 18.00-19.00 
Løbeholdet – Begynder og Letøvede mødes ved indgangen til Træningshuset i Asferg. 
Instruktør: Anne Jung Kristensen og Jan Henriksen 
Vinter sæson november 2017 til februar 2018 

Løbetræningen er varieret mellem løbelege, teknik øvelser, udholdenhedstræning, intervaltræning, styrketræning og udstrækning. Den foregår enten på boldbanerne bag Træningshuset, eller på små ture rundt i byen (3-7 km alt efter deltagernes niveau). 
Udover fællestræningen om mandagen, så aftaler holdet indbyrdes en ekstra træning pr uge, hvis dag kan varierer fra uge til uge.

Stram op M/K

Mandag kl 19.00-20.00 
Stram op foregår i spejlsalen i Træningshuset i Asferg.
Instruktør: Nikoline Elling 
Opstart i uge 2 2018

Styrketræning med håndvægte, vægtstænger, step bænke mv. med fokus på mormorarmene, mave, baller og lår. Træningen foregår i et stabilet tempo med mange gentagelser af hver øvelse.

“Brok holdet” – gymnastik og fysisk træning for rigtige mænd 

Mandag kl 19.30-20.30 
“Brok holdet” foregår i træningssalen i Træningshuset i Asferg.
Instruktør: Henrik Vangsted
Opstart i uge 2 2018 

Holdet er for Dig som ønsker gå til en aktivitet, hvor du får brugt Din krop og for sved på panden. Hver træning vil blive indledt med et grundig opvarmningsmodul – Efterfølgende vil der blive arbejdet med forskellige fysiske træningsformer og aktiviteter. 

Power Dance M/K

Onsdag 19.00 – 19.45 
Power Dance træner i spejlsalen i Træningshuset i Asferg
Instruktør: Nikoline Elling
Sæson opstart i uge 1 2018

Holdet er for alle danseglade uanset alder. Ved Power Dance får man pulsen op og rørt alle muskler på en sjov og underholdende måde. Det er sjovt og hårdt for både hjernen og muskler når der indøves små danse serier, som er nemme at følge.

Body & Mind M/K 

Onsdag kl. 19.45-20.30
Body & Mind holdet træner i Spejlsalen i Træningshuset i Asferg.
Instruktør: Nikoline Elling 
Opstart i uge 1 2018

Holdet er til dig, som ønsker et pusterum i hverdagen med fokus på “Mig-tid”. Som navnet siger er der fokus på kommunikationen mellem kroppen og hjernen. Det er et hold som har fokus på smidighed, forbedret balance, statisk styrke og dynamiske glidende bevægelser. Der skal trænes åndedrætsøvelser og øves at være i nuet. Øvelserne i træningen er inspireret fra pilates, yoga, mindfulness og gymnastikkens viden om kropskontrol og kropsbevidsthed.

Weekendklar! M/K

Fredag kl. 16.30-17.30 
Weekendklar!-holdet træner i Træningssalen, Træningshuset i Asferg.
Instruktører: Sacha Skjødt Rasmussen, Nikoline Elling & Anne-Marie Christiansen
Sæson opstart i uge 1 2018

Fredagsholdet er for dig, der ønsker at kickstarte weekenden med god samvittighed. Træningen har fokus på styrketræning for hele kroppen, hvor du samtidig får pulsen op. ”Weekendklar!” er for alle M/K-medlemmer med et fitnessabonnement med holdtræning. Instruktørerne skiftes til at sørge for, at I på varierende vis får trænet hele kroppen, så I kan gå på weekend med god samvittighed. Alle øvelser kan gradueres, så de passer til netop dit niveau.

Spinning M/K – Kun Online Bookning

Tirsdag fra 19.30 – 20.30
Instruktør: Erik Karmark 

Torsdag fra 19.30 – 20.30 (Begynderhold)
Instruktør: Heidi Lahn 

Lørdag fra 08.00 – 09.00 
Ulige uger: Erik Karmark 
Lige uger: Claus Gregers 

Alt Spinning foregår i spejlsalen i Træningshuset i Asferg, kom gerne i god tid og hjælp med at sætte cyklerne frem. 
Opstart i uge 1 2018

Spinning er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles til musik i korte og længere intervaller på specialkonstruerede cykler. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere.