Intenst lokalopgør PIF – Spentrup IF 2-1 : Inden dagens lokal opgør mod Spentrup måtte vi endnu engang rokere rundt på holdet pga af skader, karæntæner , sygdom mm på både første og andet holdet , så vi vidste at dagens kamp ville blive en hård kamp mod Spentrup som her i foråret kun har tabt en kamp , ( allerførste kamp mod os ) og Spentrup har et rigtigt godt hold med mange hurtige spillere , så det var lidt spændende hvordan vi fik sat holdet til dagens kamp , da vi idag måtte undvære Høgn og Vo som har udfyldt rollen på den centrale midtbane i årets første fem kampe , derudover var der syddom og skader til 2 af vores kantspillere/offensive spillere Alex og Peter så vi måtte have nye spillere ind på de fire pladser , men lad mig sige med det samme de nye spillere som vi havde med til dagens kamp gjorde at min frygt var ubegrundet , kampen var meget lige . Spentrup var i første halvleg bedst spillende men med os som de mest effktive og foran 2-0 ved halvleg men i anden halvleg var det en fornøjelse at se hvordan holdet tog arbejdshandskerne på og fightede sejren hjem , dejligt med lidt medvind og en fornøjelse at se at det vi gerne vil med holdet begynder at lykkedes , idag gik man virkelig ind og stod sammen , udviste stor holdånd og kæmpede alt hvad man havde lært og i viste alle sammen at i vil være en del af dette hold ! , og på en flot måde , i viste alle at i vil det bedste for holdet og spillede bare de forskellige pladser i fik tildelt i løbet af kampen , STOR ROS TIL HELE HOLDET.
Nu lidt om kampen : I kampens første fem minnuter kom vi faktisk frem til 3 store chancer som med lidt held sagtens kunne have resulteret i scoringer men efter dette blev det en kamp hvor også Spentrup kom til chancer men også meget flot fodbold fra begge hold , men efter cirka 25 minnutter bragte vi os foran 1-0 efter et flot angreb , flot opspil på højre kanten hvor Frederik gik flot til baglinien og lige så flot fik spillet bolden tilbage til Mads som flot tog et træk og meget sikkert bragte os foran med 1-0 – flot mål.
efter scoringen måtte vi lave den første justering da Spentrup blev var meget farlige på deres kanter . og stor ros til Magnus for i den
sidste time at få fulstændig styr på venstreI back pladsen – super indstilling ! sidst i halvlegen skiftede skiftede vi Kenni ind og et meget flot come-back til Kenni som i glimt fik vist nogle af de gamle angriber dyder frem som vi tidligere har set fra ham , og i reste af halvlegen fik Kenni virkelig sat spentrups forsvar på flere prøver og fik også scoret et flot mål til 2-0 så nu håber vi at se en virkelig tændt kenni gå forrest til hver træning for at finde den gamle topform frem igen. så 2-0 ved halvleg
I anden halvleg syntes jeg vi fik bedre styr på spillet selv det er meget lang til at holde en 2-0 føring , men der blev virkelig figtet overalt idag og først 10 min før slutfløjt fik Spentrup reduceret til 1-2 men vi hold stand selvom det var tæt og hårde ti minnutter for træneren så holdt vi hjem – dejlig sejr drenge, især måden den blev fightet hjem på var en fornøjelse at se udefra – Sikker indgriben hos Mike i målet hele kampen , fire back kæden igen flot spil og magnus løste venstre backen til ug og da den ellers storspillende Svenno måtte gå skadet ud løste Jonas højre backen flot , vores kanter havde til dagen fået meget meget defensive pligter og løste dette , Mathias kom ind på kanten i anden halvleg og spille som sin bror idag deres bedste kampe i Purhus trøjen vores nye midtbane hvor Hagi spillede sin bedste kamp i år og hvor de 2 nye Mads og Andreas bare blev bedre og bedre på deres nye pladser , helt fremme som sagt stor ros til Kenni . flot kamp af alle mand.
Så tillykke drenge nu skal vi bare vise at nederlaget mod Helsted i anden kamp var en fejl og at vi vil have revance mod dem i næste week-end . Stolt af hele holdet og glæder mig allerede til den næste kamp. ses til træning tirsdag, Mvh K Klit.