Fredag aften skulle de kongeblå spille mod Spentrup , kampen blev spillet på Spentrup Stadion , rammerne om dette lokal opgør var virkelig perfekte , god bane , flot sommeraften , og virkelig mange tilskuere var mødt op til denne kamp , de mange var kommet for at se hjemmeholdet Spentrup IF , som lige i denne uge fejrer at de fylder 75 år og også i denne uge fejrer det med byfest , men også purhus IF havde mange tilskuere med til Spentrup , tak for det ! det er virkelig en fornøjelse , og betyder rigtig meget for holdet , og jeg håber rigtig mange af jer der så holdet i aften kommer og støtter holdet i de næste kampe .
Spentrup som er nedrykkere fra serie 2 i efteråret , og virkelig satser hårdt på hurtig tilbagevenden til denne række , spillede vi uafgjort med i vores første indbyrdes opgør , inden aftennens kamp var vi en enkelt placering bedre end Spentrup vi havde 13 point og Spentrup havde 11 så det tegnede til et jævnbyrdigt lokal opgør hvor dagsformen ville blive en aførende faktor ..
Nu til kampen.
I vores oplæg til kampen havde vi fokus på at vi skulle glæde os til at spille sådan en kamp , virkelig en fornøjelse at spille disse lokal opgør hvor man kender spillerne på modstander holdet , men også de mange tilskuere var en motiverende faktor, vi havde idag rigtigt nemt ved at sætte holdet op da de havde set frem til kampen , vi var klar når der blev fløjtet op .
Vi startede nervøst de første par minutter, men så allerede efter 5 min tog Mads Langberg affærre gik flot forbi en Spentrup spiller og gik ved baglinien mod mål og fik ved både ved flot spil ramt en Spentrup spiller og bolden gik i mål til 1-0 til os ,det bevirkede at vi nu den næste halve time kunne spille mere frit og spillede i denne periode noget af det bedste i år , men efter ca 35 min lavde vi en fejl , vi mistede bolden efter en misforståelse og Spentrup kom på 1-1 .
1-1 var også resultatet ved halvleg .
Anden halvlég blev i modsætning til første mere rodet og Spentrup begyndte at spille mere på de lange bolde , men anden halvleg var på Spentrups præmisser hvor første var på vores og vi var i enkelt situation tæt på at komme bagtud med 2-1 , men vi red stormen af og kampen endte 1-1 . men et godt lokalopgør som begge hold havde ære af , drengene skal have ros for deres tilgang ytil kampen samt flot opførsel og fokus i hele kampen igen idag fik vi point med fra banen og det er 3 kamp itræk , så drenge god weekend til jer , så ses vi til træning tirsdag ,derefter er der kamp torsdag og igen i næste weekend så et hårdt program venter men i er klar til det og jeg ser frem til de næste kampe med jer , Mvh K Klit