Lørdag skulle serie 3 spille deres anden træningskamp som optakt til den nye sæson – kampen blev spillet på en ujævn men ok for årtiden græsbane i Lemming ved Silkeborg , Lemming havde en 3-1 sejr med fra sidste spillerunde mod nedrykkerne fra Vorup FB så vi vidste ikke lige hvor godt et hold vi kom til at møde , men vi aftalte af stille stærkt op i første halvleg og derefter ville vi i anden halvleg prøve flere spillere på ny pladser dette gør vi for at vi kan kan få forbered flest mulige til at gå ind på holdet og at flere kan gå ind på flere pladser . imodsætning til sidste kamp var der afbud fra Stilk og Benne.
Nu lidt om kampen : Første halvleg blev en halvleg hvor der var rigtig mange gode ting fra holdet og hvor vi også kom frem til rigtig mange store chancer hvor vi lige manglede det sidste for at score , men efter et kvarters spil kom vi fortjent foran 1- 0 – men med lidt mere skarphed havde vi ved halvleg været foran med 4-0 – i anden halvleg lavede vi noget om på opstillingen som aftalt og kom også foran 2-0 tidligt i anden halvleg ,men så lukkede vi lemmings spillere ind i kampen de havde et par hurtige angribere og efter et situationer hvor vi ikke fik afvist dem fik de et par gratis chancer og de bragte sig på 2-2 – men efter deres udligning fik vi igen masser af store chancer for at lukke kampen men med store redninger fra Lemmings målmand fik vi ikke scoret yderligere i kampen , men denne kamp var som den første fuldt ud godkendt og vi fik masser af meter i ´benene og formen ser ud til at være på vej , derudover fik vi de nye unge igang og de fik vist at at de er tæt på holdet nu ,så godkendt indsats fra alle 14 . God søndag