Fredag aften skulle vi forsøge at rejse os efter det sure og alt for store nederlag mod Kfum . Denne fredag aften var modstanderen B65 og kampen skulle spilles på Gjerlev stadion , B65 har altid været en af de modstandere som PIF har haft problemer mod ,også så sent som sidste sæson hvor vi i kampene plejer at være godt spillende men tit er kommet fra kampene med point tab , så det var med blandede følelser at vi i ugen har forberedt os til kampen , som sagt tabte vi selv stort til Kfum i sidste spillerunde men også B65 havde et stort nederlag i bagagen fra kampen mod Spentrup samt midt i ugen et Pokal nederlag i Midtjurs , kampen mod Spentrup så jeg selv og kunne vi pille deres profiler ud af kampen burde vi havde vi store chancer for at slå dem , så i oplægget var det planen at sætte et højt tempo , gøre tingen hurtigt for at presse dem til at lave fejl , for som jeg skrev som overskrift så var det en meget vigtig kamp for os, vi havde inden kampen 7 point og B65 3 point så hvis vi vandt kunne vi slå et vigtigt hul mod bunden i denne meget jævnbyrdige pulje .
Nu til kampen : Ved kampstart kunne vi se at B65 manglede deres meget rutinerede første holds målmand , han er en af profilerne på holdet og dette burde være en gulerod for os , og vi lagde fra starten af kampen et stort pres på B65 , og allerede efter ca 10 minutter scorrede Christan Kjeldsen ( Kjello ) til 1-0 et flot skud uden chance for målmanden så en perfekt start på kampen , 3 minutter senere efter et flot opspil og assist af vores hurtige og meget angrebs ivrige back Vangsted scorede Kjello sit andet mål i kampen , 4 min senere får vi frispark 5 m uden for målfeltet og Kjello sparker hårdt og yderligt i bunden af målet målmanden får hænderne på men får bolden fumlet over målstregen , så 3 nul efter 17 min en fremragende start når man tænker på hvor svært vi har haft ved at score i forråret , resten af 1 st halvleg forsatte vi med at produre chancer og have kampen på vores hænder , så ved halvleg var stillingen 3-0 og vi aftale at forsætte men at vi ikke skulle lukke mål ind , men vi havde nok også havde forventet at de havde forsøgt at tage Gaffel og Kjello ud af kampen , men det skete ikke og vi havde i anden halvleg mange rigtigt store chancer for at yderligere mål efter ca 15 m i anden halvleg får vi hjøre spark og vi har de sidste 2 kampe forsøgt med en ny variant af et hjørne spark og allerede idag gav det pote det blev udført til UG af Scooter og Kjello som scorede sit 4 mål i kampen , så nu var kampen helt sikkert lukket og kun størrelsen på sejren var der tvivl om , Vi havde senere kæmpe chancer til Nielsen, Langberg , scooter og Benne men det blev Nielsen der lukkede kampen til 5-0 efter assist fra Casper . så med 6 mål af Kjello i de sidste 2 kampe må vi sige at vi har fundet vores angriber og ideal opstilling ,( Kjellos bedste kampe i flere år- en fornøjelse idag både målene men også Atituden og stenhårdt arbeje ) i begge kampe har vi produceret masser af chancer så lad os tage det med i næste kamp Mod et af topholdene Kristrup på fredag , de bliver en hårdere opgave en dagens kamp men vi skal tro på point i denne kamp , så det er en meget lettet træner der begynder at forberede sig til denne kamp , så drenge vær nu klar alle mand fredag kl 13.00 i Kristrup så vi kan få endnu en jævnbyrdig kamp og gerne komme fra kampen med point , stolt af hele truppen idag i arbejder meget hårdt i alle kampe og kan vi så producere så mange store chancer så ser det lovende ud inden 1 st kamp af returopgørene som starter på Fredag i Kristrup Mvh K Klit