St bededag skulle vi tage hul på returopgørerne i vores gruppe , modstanderen var i dagens kamp Kristrup som vi mødte i vores aller første kamp i foråret. Kristrup´som vi slog med 2-0 i den første kamp,er et rigtigt godt hold som har gjort det rigtigt godt siden første kamp , men kampen den 1 april var en af de kampe som kunne have gået begge veje , men i vores første kamp havde vi det nødvendige held , så vi vidste inden dagens kamp hvad der ventede os , og vi ville ikke undervurdere dem , til dagens kamp var vi også ramt af afbud fra de 2 sikre spillere i vores midter forsvar , Akai og Benne som begge havde afbud tidagens kamp , og fredag morgen var Casper blevet ramt af sygdom , og også Kjello havde været i syg de sidste dage , så der skulle flere ændringer til i start opstillingen , heldigvis har vi i truppen yderligere et par forsvars spillere af høj klasse ,( Stilk og gaffel ) de har dog ikke spillet så mange kampe sammen i midterforsvaret , men de spillede idag en flot kamp begge 2 så et super alternativ hvis det bliver nødvendigt senere på sæsonen .
Nu til kampen
Vi lagde rigtigt dårligt ud og fik i de første minutter slet ikke vores spil til at fungere og vi havde flere boldtab end normalt og Kristrup havde også flere frispark lige uden for feltet som kunne være farlige , men efter 10 min spil sendte Høgh- Christian Kjeldsen ( Kjello ) afsted med en lang bold som Kjelsen sikkert scorede på til 1-0 så det var vigtigt og denne føring gav holdet lidt mere energi , første halvleg igennem havde Kristrup store muligheder for at score og vi kunne nemt have været bagud ved halvlegen .
2 halvleg . i halvlegen var vi enige om når vi ikke kunne få vores spil til at fungere så var det vigtigt at kæmpe en hvis del ud af kroppen , og i anden halvleg blev også bedre men spillet blev ikke prangende , men vi fortsatte med at kæmpe og stå sammen og vi måtte frem til 20 min før tid før Mads Langberg gik mod mål og lagde bolden flot tilbage i feltet og Kjello kunne banke bolden i mål til 2-0 – lidt senere fik han også chancen for et 3 nul mål men den blev flot reddet af deres målmand .
et kvarter før tid får Kristrup tilkendt et straffe spark som den bedste spiller på banen idag, altså efter min mening Kristrup spilleren Ricard Bertelsen sikkert satte ind ,resten af kampen var meget jævnbyrdig og Kristrup fik i slut minuterne flere hjørne spark som altid var farlige , men stillingen var ved slutfløjt stadigvæk 2-1 til os . så en dejlig sejr hvor det var os der havde resultatet med os , og efter kampen har vi kun ros til overs for den fight og holdånd der blev budt ind med , og resultatet var også vigtigt i den opbygning vi er i gang med hvor vi vil være mere kompakte og fokuserede i alle 90 min , og ikke satse helt vildt hvis vi kan få et point i hus . så stor ros drenge og glæd jer allerede til næste fredag hvor Spentrup er klar til kamp .Kristrup havde stor ære af kampen og er et hold der vi får mange point i efteråret ses tirsdag drenge Mvh K Klit