Hammel – Purhus IF 2-0.
Den 3 kamp skulle spilles på Hammel stadion på deres rigtig gode kunstgræsbane men irreterende at skulle spille på kunst græsbaner når der er så gode græsbaner lige nu , når man ser en så flot græsbane som den hammel har liggende og ikke pt bliver brugt så forstår man simpelt hen ikke reglerne for brug af disse baner , det ligner et surt opstød efter et tabt kamp ,men det er det ikke det er bare irreterende at dem som træner på de baner ved hvor meget fart bolden skal have , hvordan den springer op osv skal have den fordel i kampene – det bør være nogenlunde ens for alle hold !!!
Optakten til dagens kamp var også noget uvant for spillerne , men selvfølgelig ens for begge hold men mange af os måtte haste hjem for at spille aften kampen på udebane så ikke den samme lyst til kampen når man har haft en lang arbejds dag , men vi var igen i noget nær stærkeste opstilling , men kun 12 spillere var klar da Alex Asferg er ude i 3 uger med en skade ,så vi var fortrøstnings fulde efter sidste uges kamp selv om vi lige pt er inde i en stime af gode hold , Hammels hold er et godt sammen sat hold og supleret af en par dygtige offensive spillere ( den ene har kampe på Silkeborgs superliga hold sin unge alder til trods ) – så vi vidste hvad der vendtede os .
Nu til kampen : Vi startede faktisk fint de første 10-15 min men vi blev ikke rigtigt farlige da vores dybde bolde ikke rigtigt lykkedes , derefter meldte Hammels offensive spillere sig rigtigt ind i kampen og vi måtte hele tiden være påpaselige med deres hurtige spillere – og efter 25 min bragte de sig foran på et heldigt mål på et godt skud langt udefra uden chance for Mark i målet , det var lidt en kold spand vand i hovedet oveni den stærke modvind men vi forsvarede os forsøgte at holde det på 1-0 til halvleg , men 5 min før halvleg bragte Hammel sig foran 2-0 , efter en erobring i deres venstre side kom vi til at stå 1 mod 3 og de kunne lægge et perfekt indlæg som der blev scoret på , så 0-0 ved halvleg .
2 Halvleg : Vi startede vi med vinden i ryggen og om dette eller måske var vi bare mere parate ved jeg ikke men vi overtog spillet . selv om de første 25 min af anden halvleg var jævnbyrdige derfra var det os der var det farligste hold og havde flere store chancer i kampen , men et en to mellem langberg og Kjello gik lige forbi stolpen .´,Kjello havde et flot frispark , scooter en kæmpe chance samt i de sidste 10 min havde vi flere gode hjørne hvor der var panik på i Hammels forsvar og vi ´havde altså chancer nok til Scoring og også til udligning så surt men dejligt at i stod sammen og løftede som hold – vi er på vej – i er ved at se rigtigt sammen tømrede ud , hjælper hinanden , bakker flot op , og tror på jer selv så jeg er sikker på at dette bare var en af kampene som i lærer rigtigt meget af , vigtigt at vi hele tiden tager de bedste ting med videre og lærer af dem for udefra er vi super tilfredse med jeres indsats , vi har mange der kan spille flere pladser og også start pladserne er der kamp om. Alle der er udtaget er gode nok til at spille fra start så drenge vær nu klar til endnu en svær kamp på mandag mod Langå som jeg her skærtorsdag har set vinde 3-0 over Spentrup ( trods et brændt straffe spark ) de ser stærke ud men slet ikke et lige så godt hold som Hammel deres styrker er nogen meget rutinerede spillere som gør de sidste meget bedre – så lad nu slutte påsken af med et brag af en kamp på mandag på Asferg Arena , jeg ved i kan spille lige op med de bedste så dette bliver endnu en prøve – Kampen spilles kl 13.00 på Asferg Arena.