Kr Himmelfartsdag skulle serie 3 spille mod rækkens nr 2 Hammel, Hammel som netop nu´er inde i en stabil periode med 3 sejre i træk , over Ulstrup , Spentrup og Randers Kfum . så vi vidste det igen ville være en kamp hvor det ville dagsformen der ville være afgørende , men vi var enige om vi også pt er godt spillende og har vist at vi sagtens kan gøre os gældende i denne række og at der ingen grund var til at være bange for dagens modstander .
Nu til kampen : vi stártede kampen udmærket men en smule nervøst men vi kom frem til de første chancer i kampen og Hammel havde intet haft før der var spillet 18 min og Hammel i et angreb ikke blev dømt off-side ( 2 m ) men vi fik afværget til hjørnespark , ved dette hjørne spark fik vi ikke bolden clearet og Hammel bragte sig foran 1-0 , som i de sidste kampe hvor vores modstanderne scorrer så mister vi ved scoringerne troen på sejr og bliver nervøse for at tabe , ( det er pt vores største problem lige nu – og vi må arb med det , for der er ingen grund til at miste troen på jer selv i kan sagtens vende kampe når vi er kommet bagud ) i slutningen af 1 st halvleg kom vi frem til et par gode tilbud men fik ikke scoret , stillingen ved halvleg var 0-1.
2 Halvleg : Anden halvleg var en hel anden kamp fra vores side vi havde i halvlegen fundet troen på os selv, selv om det til tider var noget ulig , vi var hele kampen igennem i undertal , og fik ikke noget forærende fra kampens dommer , tværtimod ,midt i halvlegen havde en Hammel spiller hånden på bolden men intet straffespark til os , ( jeg brokker mig ellers aldrig over dommerne men vi føler os godt nok bortdømit i flere situationer , men er sikker på at det er bedre på næste gang .- vi har ellers i foråret haft rigtig mange gode dommere ) så nu så det svært ud men drengene spillede sig frem til flere store chancer , bla Kjello havde et skud på indersiden af stolpen som sprang ind til målmanden som halvklarede , men vi måtte helt frem til det 82 min før vi fik scoret , vi havde lagt stort tryk på efter en dødbold og en fik presset en Hammel spiller til at heade bolden i mål , med 8 min tilbage , vi havde travlt og Langberg hentede bolden men deres målmand ville ikke give ham bolden og der opstod en konflikt som bevirkede at Langberg fik rødt kort , så en mand nede resten af kampen så det svært ud og lidt senere gult kort så med 3 min tilbage og 9 mod 11 så det rigtigt svært ud men vi fik i det 90 min frispark næsten midt på banen , sendte alle frem og ved denne dødbold fik Benne scoret til 2-2 og vi holdt derefter stand i ´de 5 min overtid så med mange ting imod os fik vi alligevel point med fra kampen og efter kampen føler vi at vi var bedre end Hammel men som kampen skred frem var vi tilfredse med resultatet og det ene point , men desværre er vi inden lørdagens kamp mod Langå reduceret med et par spillere , Langberg pga det røde kort , vi håber på en kort karrentæne straf , men i lørdagens kamp mangler vi også Akai og Mads Mikkelstrup der skal til Karneval i Aalborg , men vi håber drengene kæmper og tror på tingene som de gjorde i 2 halvleg idag , det var flot kommet igen og det er den slags ting i kampene der får alle til at tro mere på sig selv , så få hvilet ud inden lørdag så håber og tror jeg vi kan drille topholdet Langå i deres bestræbelser for at rykke op , Ses Lørdag Drenge .