Fredagens kamp som blev spillet på regnfuldt stadion på langvang og som var et revance opgør da vi i det modsatte opgør tabte 5-2 til netop Rds Kfum . kampen blev spillet fredag aften på en regnvåd bane på langvang , i fredagens opgør var vi noget nervøse for om kampen kunne gennemføres da der var torden og masser af vand på dagens vejrudsigt , men kampen blev gennemført og selv om der var kraftig regnvejr i hele 1 st halvleg så hold holdet stort fokus i hele kampen , selv om der i stedet for 4-0 skulle have været mange flere Pif mål i kampen , men sådan er det nogen gange de sidste mål havde været fortjente men vi måttre nøjes med en 4-0 sejr som også inden dagens kamp havde været et resultat vi gerne havde solgt kampen for .
i optakten til kampen var vores største fokus at finde sammen holdet ! frem igen efter nederlaget til bundholdet Ulstrup i sidste uge , vi aftalte at stå sammen og kæmpe for holdet samt forsøge at slutte sæsonen flot af , vi var inden dagens kamp ramt af afbud fra Scooter ( som var syg ) scooter har ellers været stærtkt spillende hele foråret samt de 2 skadede spillere Casper , samt Vo .
Nu lidt fra kampen, lad os sige at det var et stærkt umotiveret Kfum hold vi mødte denne fredag aften ,Kfum var ikke tilnærmelsesvis så stærke som i første kamp , vi var på alle parametre mere klar end dem i dagens kamp , dejligt at i tog det til jer med at gøre alt for at slutte foråret flot af , vi lagde allerede fra kampens start tryk på Kfum og den første halve time spillede vi os frem til flere store chancer men ind ville bolden ikke og vi blev en smule bange for om de lige pludselig fik en løs chance på den våde bane , men efter 36 min fik vi scoret ved Gaffel som headede et indlæg ind til 1-0 til os , et par min senere gjorde Danse det til 2-0 som også var stillingen ved halvleg .
2 halvleg blev som første spil til et mål ,men vi skulle hen til det 76 min inden Kjello fik scoret på hovedstød efter et indlæg fra den stærkt spillende Stilk. efter
ca 80 min kunne Gaffel lukke kampen med sin anden scoring til 4-0 .
så dette var første skridt så lad os nu gør det færdigt , næste lørdag på hjemmebane mod B 65 , så god week-end til jer alle