Søndag eftermiddag skulle serie 3 møde Spentrup IF , kampen blev spillet på Dronningborgs kunsgræsbane da Spentrups baner er ødelagte efter den megen regn , og det viste sig at være en god ide for regnen stod ned i stænger fra en halv time fra kamp start og til der manglede ca 20 min af kampen , til dagens kamp var vi uden ,stamspillerne , Mads langberg , Scooter, og Sebastian Vangsted , derudover er Mikkel VO ikke kommet´sig over sin Ankelskade som han påbrog sig under 2 kamp mod Valsgård , derudover kunne vi igen råde over Alex Asferg , og Casper Skriver, så det var en noget utrditionel start elver vi måtte sende på banen mod topholdet Spentrup , men vi vendte det i oplægget mod Spentrup at vi måtte stå sammen som hold i kampen og når vi gør det og knokler røven ud af bukserne så havde chancen for et godt resultet , men vi mødte jo også Spentrup 2 gange i foråret og ved de meget gerne vil i serie 2 igen og vil gøre alt for dette , og personligt er det en kamp der hos mig har fyldt enormt i ugen både skulle vi forsøge at rejse os efter nedturen i de sidste min i kampen mod Smiff, men også det at truppen til kampen var amputeret også ud på udsk bænken , bænken idag var udelukkende spillere der ikke var udtaget til serie 5 som spillede fredag aften , men stor ros til Alexander og Sommer der gjorde hvad de kunne da de kom ind i dagens kamp , Mike måtte desværre melde afbud en time før kampstart så vi var kun 13 spillere i dagens kamp,
Nu lidt om kampen : Vi startede første halvleg rigtigt flot og spillede klogt og stod virkelig godt på banen og kom også frem til store chancer i første halvleg ,tættest på var Casper Skriver som med flot lop og Spentrups målmand måtte se overligeren redde for Spentrup , men også Gaffel ramte overliggeren og Nielsen havde en stor chance fra men fra en spids vinkel ,og lige inden halvlegsfløjt flugtede Kjello mod mål hvor kun en modig markspiller reddede Spentrup fra en scoring mod sig ved at sætte hovedet på bolden .0-0 ved halvleg.
Anden halvleg : I pausen måtte Alex Asferg lade udskifte med en Lysken skaden og vi måtte omrokere igen , vi måtte skifte Sommer ind på kanten og lade Nielsen spille Back , en uvant plads for Nielsen men han løste opgaven til u/g , efter ca 10 min måtte Sommer ud med gult og vi blev i den periode presset i bund men vi løste det og kunne sætte spillet igen , men anden halvleg blev lidt mere på Spentrups præmisser hvor de også var tæt på flere gange efter dødbolde , men det var ganske få gennemspillede angreb Spentrup havde i kampen men hvis vi sad på første halvleg sad Spentrup på anden ,men vi havde et par flotte angreb lige inden slutfløjt bla havde Benne et skud på stolpen men hvad kampen måske manglede af flot spil så havde den stor intensitet og mange dueler , så 0-0 var godkendt på dagen og selv om vi kun fik et point så er jeg utrolig glad for måden kampen foregik på , vi stod sammen som hold , bakkede hinanden op , god lyd på banen og alle var indforstået med at knokle på de pladser som de fik , og så var der et flot Come-Back til Casper Skiver der virkelig satte det første tryk mod Spentrup bagkæde flot kamp Casper, men også kampens spiller Mads Mikkelstrup – tror jeg spillede sin flotteste senior kamp idag . virkeligt stærkt arb Mads , så drenge jeg er super stolt over indsatsen idag , og håber at vi næste søndag kan spille med lige så stor holdånd og vilje til at kæmpe for hinanden, derudover håber jeg at trioen vi manglede idag måske er tilbage på søndag mod Rds Kfum – Tak for indsatsen idag til Marc,Benne,Akai,Stilk,Alex, Gaffel,Danse,Nielsen,Mads M, Kjello,Casper,Sommer,Alexander stolt af jer drenge og i gav mig lidt tro på tingene igen , en fornøjelse at se jer idag !