Serie 5 : 5 – 1 sejr trods rodet kamp.
Lørdag spillede serie 5 deres kamp nr 3 i dette efterår , i de 2 første kampe har vi spillet rigtigt flot fodbold og også fightet som et hold dog i begge kampe med indbyrdes skænderier til følge , så et af vores fokus punkter idag var at dette ikke skulle ske igen , og på dette punkt var der ingen problemer idag , Fighten var der også idag men mere som enkelt mands præstationer, men det sammenhængende spil så vi idag kun i perioder af kampen , men når man kan vinde en 5-1 sejr over et hold der havde mange gode fodbold spillere på holdet der hele tiden var gode til at bryde vores spil , så skal det jo blive usammenhænggende , så drenge jeg er fuld af fortrøstning , vi er et meget ungt hold på de fleste pladser og samtidigt er der jo altid omrokeringer og nye spillere på holdet og vi vil ikke kunne spille flot fodbold hver gang derfor er det så vigtigt at vi finder fighten frem hver fra sig så kan vi som idag godt finde sejren alligevel , men inden den meget vigtige kamp mod Spentrup på lørdag skal vi lige have fokus på det at turde have bolde og holde lidt mere på bolden i de perioder hvor det sammenhængende spil frem af banen ikke fungerer , i er alle gode boldspillere så det burde ikke være noget problem , og forklaringen i dag var nok at Skrødstrups eneste plan var at slå vores spil i stykker , og jeg er sikker på at det nok skal lykkedes for dem i nogle at deres næste kampe så lad os håbe de kan vriste point fra nogen af vores modstandere i toppen ,
Nu til selve kampen : som sagt var kampen noget rodet og vi måtte helt hen til det 31 minut før vi fik vores første gode chance et hjørnespark som ender hos Magnus der flot piller bolden ned og i næste sekvens flugter i mål til et nul , 3 min senere bragte Daniel os foran 2-0 , igen på et flot mål . og Magnus bragte os på 3-0 lige índen halvlegs fløjt. fra 1-0 målet til halvleg var vi rigtig stærke og det var reelt i det kvarter vi sikrede os sejren .
Anden halvleg ; i halvlegen var vores fokus at forsætte uden at give dem chancer hellere vinde 3-0 nul end at lukke dem ind i kampen , men en lille misforståelse efter 1 times spil bevirkede at Skrødstrup kunne reducere til 1-3 , en reducering der bevirkede at vi blev lidt nervøse og de så en chance for at komme tilbage i kampen så det næste kvarter blev lidt nervøst dog med mange kontra chancer til os , og efter 78 min fik Mathias endnu en friløber hvor han kom helt ind i feltet og klippet af en forsvars spiller så et gult kort til Skrødstrup ,og straffe til os som Mathias selv tog og scorede sikkert på, så først der følte vi sejren var hjemme , men Høgh ville mere og havde mange gode indlæg hvor det sidste førte til at Frederik fik scoret til slutresultetet 5-1. så drenge nu er der lagt op til topkamp mod Spentrup i næste Week-end , så lad os bruge træningen tirsdag og torsdag på at forberede os så godt som muligt . God week-end