2-0 føring efter 11 min men desværre 2-3 ved slutfløjt .
Dette referat bliver et af de sværreste i dette efterår efter et nederlag som godt nok var til et rigtigt godt spillende Spentrup hold men når man er foran 2-0 efter 11 min så er der surt at miste oprykningen ved slutfløjt . Vi vidste godt et kampen ville blive den sværeste i efteråret , og det efter at have misset 2 gylde muligheder i de sidste 2 spillerunder for at gøre denne kamp til en gratis kamp , så vi havde ryggen mod muren og skulle vinde hvis vi ville slutte på første pladsen og oprykning og oprykning idag , men desværre gik det ikke helt som det skulle og det der irreterer mig mest er at udligningen til 2-2 skete efter et hjørnespark som ikke var der og bagefter et straffespark som kun dommeren så – jeg er ellers aldrig efter vores dommere og det er ikke han skykld at vi i hele anden halvleg var under voldsomt pres men at dømme straffe efter en hel ren hovedstøds duel er irreterende , og netop denne sekvens gav Spentrup endnu mere blod på tanden og gav dem så meget tro at de at de også fik fremtvungen målet til 3-2 .Så drenge jeg føler med jer , og har det lige så dårligt som jer og ved hvor meget i gerne vil rykke op – men vi må forsøge igen i næste uge 3 point mod Assens kan måske være nok til at rykke op som 2 er .
Nu til kampen : Med 1 min spillet fik vi tilkendt et hjørne spark som Hagi sikkert Headede ind , efter 11 min scorrer Mads Langberg til 2-0 – lidt senere har Magnus en stor ´chance til 3-0 men desværre lige over mål . men lidt efter lidt kæmpede Spentrup ind i kampen og fik desværre efter 46 min scoret til 1-2 så et rigtigt dårligt tidspunkt at lukke mål ind – men vi måtte videre .
2 Halvleg : blev rigtig svær for os og vi fik svært ved i modvinden at få spillet lagt op på deres banehalvdel og dette bevirkede at Spentrup kom frem til alt for mange chancer , som Mike flot tog sig af ,men Spentrup kunne dog til sidste kunne sætte sig på de 3 point .men vi må give Spentrup de spillede en god kamp især i anden halvleg og er klart det bedste hold vi har mødt i denne sæsson . men derfor er det det virkelig frustrende at stå med 0 point efter en 2-0 føring , men i skal have at trods at spiller en kamp som virkelig var en topkamp værdig , på begge hold var der rigtig mange spillere som vi i de næste sæssoner får se på klubbernes første hold , samtidig syntes jeg vi selv om vi taber idag virkelig har skabt et HOLD – i kæmper for hinanden – i nyder at spille sammen , og vil så gerne rykke op men drenge jeg tror i får en chance mere på lørdag mod Assens og skulle det glippe i sidste ende så lad være med at gå i panik , et fodbold år varer 3 mdr så vi skal nok komme op ; bliver det ikke nu, så til foråret i er allerede nået langt og jeg håber i rykker op nu , så vi kan få lige så hårde kampe hver week-end , i gør det fantastiskt , så lad os nu smide nerverne over bord og forberede os 100% på mødet i næste uge med Assens.
Så vi kan vise alle at vi hører til i serie 4.