Aars IK. – Purhus IF. 6.-2. (4.-1.)

8.min.: 1.-0.

14.min.: 2.-0.

19.min.: 3.-0.

21.min.: 4.-0.

42.min.: 4.-1.: Jacob Klit.

56.min.: 4.-2.: Jacob Klit.

71.min.: 5.-2.

86.min.: 6.-2.

“Man of the match.”: Jacob Klit.

“Ugens fighter.”: Rasmus Rold.

Uhadada.

Var det manglende motivation efter sidste weekends oprykning ? Var det for mange ændringer i opstillingen ? Var det den kraftige blæst ? Eller mødte vi bare et, på dagen bedre hold ?

Ja forklaringerne kan være mange, og bortforklaringerne kan vi finde endnu flere af, så lad os ikke spilde tid på det.

Men faktum er at i udekampen mod Aars, leverede “De Kongeblå” især i de første 20 min. det suverænt dårligste spil, i min tid i klubben.

Kampens start blev egentlig fin. Allerede efter 1 min. kunne og burde Purhus IF. have bragt sig i front, men afslutningen gik desværre stolpe ud.

Istedet udnyttede et godt Aars mandskab, at vi ikke formåede at finde på plads på banen, til forholdsvis nemt at bringe sig foran hele 4.-0.

Den sidste halvdel af første halvleg kom vi bedre med, og reduceringen gav os mulighed for at komme tilbage i kampen.

I pausen var vi enige om at der skulle arbejdes stenhårdt for, om ikke andet, at kunne se hinanden i øjnene efter kampen, da vi var enige om at første halvleg kunne vi ikke være bekendte over for os selv.

Jeg må indrømme at jeg på dette tidspunkt, stadig troede på muligheden for at hente point, og da vi fik reduceret yderligere, var jeg sikker på at vi ihvertfald ikke tabte kampen.

Men som resultatet viser fik jeg desværre ikke ret. Vi fik lagt et rimeligt tryk på modstanderne, der som følge af at vi satsede meget frem ad banen, fik muligheder for contraer. Med 4 afslutninger på træværket, havde vi mulighed for point, men istedet fik Aars lukket kampen med de 2 sidste scoringer, på en dag der for vores vedkommende fortjener at blive glemt hurtigst muligt.

Hvad kan vi så bruge kampen til ?

Ja ikke alverden. Men skal vi hive noget positivt frem, må det være at spillerne formåede at smide starten på kampen til side, og trods alt levere end nogenlunde tilfredsstillende anden halvleg, samt at både Jacob Klit og Rasmus Rold, efter et forår med mange genvordigheder, er ved at være oppe på det niveau vi ved de normalt har.

Så lad os komme videre hurtigst muligt.

Før vi kan gå på en velfortjent sommerferie, venter der en hjemmekamp mod Bjerregrav B. lørdag d.22/6 kl.13:30 når det solbeskinnede Asferg Arena slår portene op til lokalopgøret.

Bjerregrav var før sæson starten af mange,blandt andet undertegnede, regnet for en af oprykningskandidaterne. Men en dårlig start på turneringen, har gjort at de indtil næstsidste runde har været involveret i bundstriden. de har dog på det sidste haft en stribe gode resultater, og vil uden tvivl komme for at vise at de er bedre end placeringen indikerer.

Omvendt skal vi ud for at vise at sidste kamp var en enlig svale, og at det ikke er tilfældigt at vi står som kredsens stærkeste hold. det skylder vi os selv samt de mange trofaste tilskuere, og jeg tror jeg kender spillerne godt nok til at kunne love at der løber et topmotiveret mandskab fr Purhus IF. på banen.

Så mød op og støt holdet på en sidste spilledag i et forår, der i det store og hele har stået i “De Kongeblå’s” tegn, og som kan blive gjort helt perfekt, hvis andetholdet senere på dagen kan sikre sig oprykning.

Så der er masser af grunde til at tilbringe denne lørdag i klubben.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.