Åstrup/Hammelev IF.-Purhus IF. 9.-1. (0.-5.)

11.min.: 1.-0.

17.min.: 2.-0.

18.min.: 3.-0.

27.min.: 4.-0.

45.min.: 5.-0.

47.min.: 6.-0.

49.min.: 7.-0.

56.min.: 8.-0.

74.min.: 8.-1.: Jacob Borre.

85.min.: 9.-1.

“Man of the match.”.: Mads Langberg.

“Ugens figther.”.: Rasmus Tvede.

Puha. Så fik Purhus IF. debuteret i Serie 2.

Og som cifrene viser blev det en alt andet end ønskestart for “De Kongeblå.”

Vi vidste før kampen at der ventede en svær opgave, mod et, skulle det vise sig, fremragende mandskab fra Åstrup/Hammelev, der da også af mange, fuldt fortjent, er udråbte til opryknings favoritter.

Da vi så, grundet skader, ferie, festival osv. var tvunget ud i en noget alternativ opstilling, var vi klar over at der ventede noget af en mundfuld.

Kampens start blev fra vores side ellers udmærket. De første ti min. var vi helt med, og fik startet flere gode angreb. Bland andet var vi millimetre fra at bringe os foran 1.-0. da Mikkel Klit efter et godt opbygget angreb, laver en fin vending og afslutter fremragende. Desværre stod stolpen i vejen for en drømmestart til “De Kongeblå” og kort tid efter fik modstanderne bragt sig i front, da vi ikke fik clearet efter et hjørnespark.

Herefter stod der Åstrup/Hammelev på det meste, og de var kampen igennem dygtige til at udnytte fejl af os, fremprovokeret af manglende tempo, både i tanke og handling.

Vi har hele tiden været klar over at starten på sæsonen ville blive svær.

De første modstandere tegner til at blive hold der kommer til at præge toppen af rækken, og vi ved på forhånd at vi bliver tvunget til at eksperimentere i starten, jævnfør ovenstående. Så allered nu kan vi se hvad vi skal hjem på træningsbanen og arbejde stenhårdt med at forbedre.

Trods det store nederlag, har vi dog positive ting vi kan tage med os.

De spillere der normalt har spillet på holdet, fik vist at de godt kan begå sig, og de spillere, der indtil for nyligt har spillet Serie 6, og her for alvor blev kastet for løverne, præsterede langt over forventning, da der selvklart er et kæmpe spring, fra denne række, og op til at spille mod et, ihvertfald spillemæssigt, tophold i Serie 2. Vi så en debutant der, hen ad vejen nok skal blive en gevinst, og vi kunne glæde os over at “bette” Mikkel, efter en lang periode med sygdom og skader, så småt, er ved at vise hvad vi ved han kan når han er helt fit.

Vi vil ikke lade os slå ud af en enkelt “svipser”. Det prøvede vi også efter oprykningen til Serie 3, og alle ved jo hvad det endte med. Så vi hopper op på hesten igen, og ser fremad.

Nu venter historiens første hjemmekamp i Serie 2 for Purhus IF. når de selv udråbte opryknings favoritter fra Vivild IF. lørdag d.17/8 kl.16:00 gæster det solbeskinnede Asferg Arena.

Her får vi en glimrende mulighed for at forbedre os. Der er ingen tvivl om at vi får besøg af et stærk mandskab, der er favoritter til at hente alle tre point, men jeg er sikker på at alle spillere er indstillede på at vise deres bedste, og vil yde alt for at hente de første point hjem til klubben.

Kan vi så få opbakning af vores sædvanlige stor hjemmepublikum, tegner det til en spændende dag i Asferg. Så mød op og støt holdet…det er lige nøjagtig nu, man skal vise at man står sammen.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.