B.65.- Purhus IF. 2.-3. (2.-1.)

9.min.: 1.-0.

15.min.: 1.-1.: Nils Madsen.

38.min.: 2.-1.

58.min.: 2.-2.: Morten Sønderstrup.

60.min.: 2.-3.: Jacob Borre.

“Man of the match.”: Nils Madsen.

“Ugens figther.”: Morten Sønderstrup.

Årets sidste kamp for Purhus IF endte heldigvis med en sejr. Men før “De Kongeblå” kunne fejre de 3 point skulle vi være vidne til en højdramatisk kamp.

Vi vidste jo at det eneste der talte, for at bevare oprykningsmuligheden var en sejr i udekampen på Gjerlev Stadion, og starten blev egentligt, spillemæsseigt god nok. Vi fik lagt et rimeligt pres højt på deres banehalvdel, uden dog at komme til de helt åbne chancer. Men efter 9 min. får B.65 held til at bringe sig i front, efter et frispark der bliver slået lang op i vores felt, og i forbindelse med dårlig opdækning kan de let bringe sig på 1.-0. De næste par minutter skulle vi lige finde os selv igen, og fik så efter et lille kvarter en uventet, men kærkommen håndsrækning, ved kampens foreløbige lavpunkt, da deres spillende træner, efter at have mistet bolden til en Purhus spiller valgte at skulle have trampet mudder af sine støvler, og til det formål bruge den liggende PIF spiller som dørmåtte. Dette medførte selvfølgeligt et rødt kort, og da vi kort tid efter fik udlignet, kunne man have forventet at vi nu kunne “cruise” en sejr i hus. Presset fortsatte og nu begyndte vi at få større chancer, men enten fik vi afsluttet for svagt, eller deres velspillende målmand kom i vejen. Og så gik det som man sommetider ser. En pludselig kontrachance og 2.-1. til B65. I denne periode skal det siges at vi spillede for langsomt, og pludselig fik man bange anelser om at vi ville spilde mulighederne på en råkold lørdag i Gjerlev.

Men så kom der yderligere “underholdning”.

Efter et sammenstød mellem 2 spillere midt på deres banehalvdel, valgte en B65 spiller tilsyneladende at vise sine evner indenfor ” friday nigth cage figthing”…ihvertfald sendte han, efter et længere tilløb, med en velrettet højrehånd en “Kongeblå” i gulvet, med deraf følgende rødt kort. Så var de 9.

Anden halvleg blev et langt stormløb mod modstandernes mål, hvor de, af gode grunde, forskansede sig i feltet. Mulighederne var der masser af, men stadig kom enten en fod, en velspillende målmand eller træværket i vejen. Heldigvis kom de 2 gyldne minutter, omkring en times spil, hvor vi fik bragt skuden på sejrskurs. Her må jeg lige indskyde, at det var et velvagt tidspunkt Jacob Borre fandt til at lave det, måske, flotteste mål i år.

De mange kort, udover de to omtalte røde, var der et par gule kort til begge mandskaber, gjorde at kampen blev mere intens end velspillet.

Kampens unge dommer fortjener iøvrigt ros for at gøre det ganske glimrende i en kamp der sagtens kunne have udviklet sig yderligere, men heldigvis formåede “De Kongeblå” at holde hovedet koldt.

Nu kan vi så se frem til sidste spillerunde. Vi er, allerede nu, sikre på som minimum at ende på andenpladsen for anden sæson i træk. Bjerregrav og Dronningborg mødes på førstnævntes bane lørdag kl.13:30. vinderen af denne kamp rykker op i Serie 2….Men ender den uafgjort, er det Purhus IF der kan se frem til nye udfordringer, en række højere i det nye år.

Men uanset hvad udfaldet bliver, kan vi se tilbage på et par sæsoner med tilfredshed over at vi har vist at vi hører til i toppen af rækken, og at klubben råder over en flok unge mennesker de kan være stolte af.

Så alt i alt godt gået drenge, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det kan blive bedre endnu.

Evnerne er der, så nu gælder det bare hårdt arbejde.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.