Corona retningslinier gymnastik

Corona retningslinier i PIF Gymnastik

For at sikre en fornuftig opstart af sæsonen har vi oplistet nogle retningslinier vi som forening opfordrer til gymnaster, instruktører og forældre følger, så vi på forsvarligvis sammen kan dyrke idræt.

For god ordens skyld skal det nævnes at vores retningslinier selvfølgelig ikke tilsidesætter sundhedsmyndighedernes anvisninger og anden gældende lovgivning.

  • Respekter og efterlev specifikke anvisninger fra foreningen og instruktører.
  • Gymnasterne opfordres til at møde omklædte til træningen og medbringe egen drikkedunk, vent gerne med at ankomme til kort før træningen starter.
  • For at begrænse kontakten mellem de forskellige holds deltagere, vil indgangs- og udgangsdøre til salen være forskellige.
  • Husk god hygiejne før, under og efter træning. Hænderne vaskes/afsprittes inden gymnasten går ind salen og igen når gymnasten går ud af salen.
  • Forældre opfordres til at holde godt øje med, at vi ikke bliver for mange i foyeren, særligt i hente-bringe situationen, kan det være problematisk.
  • I henhold til regler om smittesporing skal alle gymnaster registres med navn og tlf.nr. inden de må deltage i træningen (hvis de ikke allerede er tilmeldt på holdet)

Vi har været nødt til at rykke lidt på de udmeldte træningstider for at sikre mulighed for rengøring af redskaberne, og begrænse kontakten mellem holdene, tjek vores hjemmeside for de opdaterede træningstider på de enkelte hold.

Vi håber på alles forståelse og samarbejde, så vi sammen kan få en god og tryg gymnastiksæson.