Tilmelding af fitnessabonnement eller fitnesshold

Ved tilmelding til et hold/abonnement accepterer medlemmet samtidig at billeder hvorpå medlemmet optræder må bruges af PIF på hjemmesiden samt sociale medier i forbindelse med foreningens interesse.

 

Sådan gør du:

Ny person i foreningen:

  • Har du tidligere været medlem af foreningen og derfor allerede har et login – gå til “Tilmelding”. 
  • Er du ny person i foreningen. Opret da et login ved at følge vejledningen nederst på siden.

Tilmelding

  • Før tilmelding SKAL du læse handelesbetingelserne og ordensreglementet grundigt igennem.
  • Herefter vælger du det abonnement/hold du ønsker, logger du ind med din e-mail eller mobilnummer og adgangskode og følge beskrivelsen indtil du kommer til betalingen. (Kan du ikke huske din adgangskoden, tryk “Glemt adgangskode”) 
  • OBS! – Du har købt et abonnementet med automatisk fornyelse. Efter endt abonnementsperiode bliver der automatisk trukket for en tilsvarende periode på dit dankort.

Sygesikringskort som adgangskort fitnesscenteret i Træningshuset i Asferg

  • Har du tidligere været medlem af PIF fitness vil du automatisk ved køb af abonnement genaktivere din adgang. Der går maks 1 time fra købet er foretaget til dit sygesikringskort er aktiv igen.
  • Er du ny bruger af PIF fitness skal du have aktiveret dit sygesikringskort, som nøglekort. Dette kan instruktørerne hjælpe dig med, så kontakt en af dem og aftal en tid i kan mødes. Har du ikke erfaringer med at træne i fitnesscenter SKAL du ligeledes have en gennemgang af maskinerne fra en af instruktørerne. 

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen eller betalingen kan du kontakte Udviklingskoordinator Nikoline Elling 30 20 46 21.

 

Medlemslogin til venstre: 
Medlemsloginet bruges til at redigere i dine tilmelinger. Det kan f.eks. være du havde et abonnement med holdbooking og du ønsker at redigere det til et uden, eller at du har fået nyt dankort. 

Abonnementstilmelding

 Tilmelding til Fitnesshold – en fast plads på holdet

Benyttes hvis du er ny person i Purhus IF

Hvis du ikke allerede tidligere er oprettet som medlem af Purhus IF skal du først oprette dig, inden du kan tilmelde dig et hold (husk det er udøveren/barnet der skal oprettes som person før tilmelding). Hvis du har et login (hvis du har været tilmeldt et hold tidligere har du et login) brug da venligst medlemslogin i øverste højre side.

Du får herefter tilsendt din adgangskode til din mailadresse.