IF.Midtdjurs.- Purhus IF. 1.-0. (1.-0.)

19 min.: 1.-0.

“Man of the match.”: Jacob Klit.

“Ugens fighter.”: Mikkel V.Olesen.

Bundopgøret på Ryomgaard Stadion endte med et skuffende nederlag til “De Kongeblå.”

Før kampen var vi optimistiske med hensyn til, endeligt, at komme på tavlen, rent pointmæssigt, og kampens indledning gav da også yderligere grund til optimisme med hensyn til at hente sæsonens første sejr.

Vi fik i det første kvarter sat os rimeligt på spillet, og havde 3 gode muligheder for at bringe os i front, men misbrugte desværre dem alle.

Da vi efter små tyve minutters spil indkasserede en noget unødvendig scoring, skete der det man ofte ser med hold der som vi oplever lidt modgang.

Spillet begyndte at “forkrampe” forstået på den måde at mange begyndte at spille alibi fodbold og , grundløst, tvivle på egne evner. Samtidig kunne Midtdjurs trække sig tilbage og vente på en mulighed skulle opstå i modsatte ende.

Efter pausen kom humøret lidt op igen. Vi fik i perioder lagt et rimeligt pres på modstanderne, men manglede den sidste skarphed til at kunne få udlignet, og måtte til sidst se i øjnene at det heller ikke skulle være denne gang for Purhus IF.

Hvad gør vi så nu???

Ja en ting er helt sikkert…vi ligger os ikke på ryggen og giver op. Vel er vi pressede rent pointmæssigt, men vigtigst af alt presser vi os selv, ved ikke at spille som vi dybest set ved vi kan. Vi må kigge indad og se på de ting vi ikke gør godt nok og prøve at forbedre dem, samtidig med at vi alle giver los og finder de, heldigvis mange, ting vi er gode til frem igen, så vi igen begynder at spille den form for fodbold vi har glædet især os selv med. For drenge..I kan lang mere end det vi viser i tiden..glem ikke det, så lad os begynde at vise det.

Dette er jeg heller ikke i tvivl om nok skal lykkes. Og det kan jo passende komme allerede søndag kl.15:00 når Hornslet IF. gæster det solbeskinnede Asferg Arena, til en kamp, hvor “De Kongeblå” skal udnytte hjemmebane fordelen til at hente en sejr i hus.

Nu kunne vi desværre ikke belønne de imponerende mange, der var mødt op i Ryomgaard med trommer, horn og slag sange, for at støtte holdet, med en sejr, men det kan vi jo så passende gøre først kommende søndag.

For selvfølgeligt betyder det noget, både med opbakning og med spillet på banen.

Så søndag viser Purhus IF. hvad de rent faktisk kan.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.