Klejtrup B.-Purhus IF. 1.-4. (1.-2.)

6.min.: 0.-1.: Mads Langberg.

10.min.: 1.-1.

21.min.: 1.-2.: Mads Langberg.

48.min.: 1.-3.: Jacob Klit.

81.min.: 1.-4.: Jacob Klit.

“Man of the match.”: Simon Svendsen.

“Ugens figher.”: Rasmus Tvede.

Med en sejr i udekampen mod Klejtrup fik “De Kongeblå” en, resultatmæssig perfekt

start på den nye sæson.

Purhus IF. fik sat sig tungt på kampen fra start ,og med et højt pres var modstandernes

forsvar i store problemer med at få bolden ud af farezonen. derfor var det en naturlig udvikling, at vi kunne bringe os i front, allerede efter 6 min.

Om det var den hurtige scoring der var skyld i det, kan man kun gisne om, men faktum var at det næste stykke tid, gik vi ned i tempo, og i stadet for at agere begyndte at reagere. Efter 10 min. desværre for sent, hvilket gav modstanderne mulighed for en helt unødvendig udligning, ien situation hvor vi havde flere muligheder for at afværge optræk til chancen.

Dette virkede som et wake up call, og resten af første halvleg blev domineret af Purhus IF. med en del muligheder for yderligere scoring, men godt målmandsspil af deres målmand, gjorde at vi gik til pausen med en 2.-1. føring.

Anden halvleg blev en tro kopi af første, så vi havde egentligt ikke på noget tidspunkt en fornemmelse af at sejren kunne komme i fare.

Det er jo altid dejligt at starte en ny sæson med en sejr. Spillet viste at vi er godt på vej. Vi kan uden tvivl spille bedre, både bold og tempomæssigt, men noget af det der glæder undertegnede mest, er at vi virker solide. Fremme er vi altid farlige, midt på er vi gode til at sætte spillet op, samt lukke områder ned for modstanderne, og defensivt virker vi mere og mere solide, så vi bortset fra et par skønhedspletter, ikke gav modstanderne mulighed for at komme ind i kampen.

Så alt i alt en god start for “De Kongeblå”, der nu må satse på at udnytte “medvinden.”

Det kan vi få brug for allerede på lørdag, når det, ifølge planen, gælder første hjemmekamp, på det solbeskinnede Asferg Arena, hvor Sønderup/ Suldrup kommer på besøg.

De har jo fået en flot start på sæsonen med en uafgjort og en sejr, så her venter der utvivlsomt en hård opgave for PIF.

Der er dog et spørgsmåls tegn ved kampens afvikling da Randers Kommune indtil videre, grundet vejret, har lukket banerne. Så om kampen bliver afviklet som planlagt, udsat, eller evt. flyttet på udebane vise ikke i skrivende stund. Så snart der falder en afgørelse vil det blive offentliggjort her på siden. Men uanset hvad, håber vi at vores trofaste tilskuere, igen, møder op og støtter holdet i bestræbelserne på at hente endnu en sejr hjem til Purhus IF.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.