Her midtvejs i forårs sæsonen, er det tid til en foreløbig status.

Vi har , efter hjemmesiden er blevet opgraderet, ikke haft mulighed for at komme med løbene indlæg, da jeg jo må være ærlig og sige at jeg ikke har kunnet finde ud af det. ( En dinosaur i en højteknologisk verden.) Men nu skulle det gerne være på plads, så fremover skulle der gerne komme kamp referater og optakt, så alle kan følge med i hvordan det går i vores klub, og hvornår man skal på stadion.

Her hvor vi har rundet halvdelen af kampene, må man sige at “De Kongeblå” hidtil har haft et godt 2012.

Begge holdene er med helt fremme i topstriden i deres respektive rækker, mange spillere kommer til træning, sammenholdet er fint, hvilket udmønter sig i at mange spillere dukker op for at støtte deres kammerater på det andet hold end det man selv spiller på. så alt i alt ser det godt ud for Purhus IF.

Vi skal, selvfølgelig, ikke hvile på laurbærrene. vi skal hele tiden prøve på at blive bedre. dels til det vi ikke er så gode til, men så sandelig også prøve på at forbedre de ting vi kan.

Her tjener det spillerne til ære, at de kommer for at træne. Med det mener jeg at de kommer for at lære, for at blive bedre og for at se fremskridt.

Begge holdene ligger pt. nr. 2 i rækken, og det må siges at være mere end godkendt.

For Serie 3’s vedkommende har sæsonen budt på kampe hvor vi har spillet fremragende, iblandet kampe hvor spillet ikke har villet fungere efter hensigten, men der har alle spillere taget arbejdshandskerne på og figthet sig til et resultat. At der så har været et enkelt blackout, hvor man ledte efter nødudgangen, er der ingen grund til at dvæle ved. (Vi mødte også et godt hold.)

For Serie 6 har sæsonen startet fint. Hidtil er det blevet til 3 sejre, 1 uafgjort og et enkelt nederlag. Dette er flot, især set i lyset af at der, som andethold, altid er rokeringer, i forbindelse med spillere der rykkes fra det ene hold til det andet.

jeg tror fuldt og fast på at de vil blive ved med at ligge med i toppen, og løbene vil blive bedre, efterhånden som de mange nye spillere bliver mere og mere integrerede.

Så alt i alt skinner solen fra en, stortset, skyfri Kongeblå himmel, og der er al mulig grund til at møde op på Asferg Arena og Gassum Park og støtte holdene.

De gør det faktisk meget godt.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.