Nibe B.- Purhus IF. 0.-2. (0.-2.)

29.min.: 0.-1.: Jacob Borre.

40.min.: 0.-2.: Michael Rasmussen.

“Man of the Match.”.: Michael Rasmussen.

“Ugens figther.”.: Mikkel Stentoft.

Udekampen mod Nibe blev nøjagtig så svær som vi havde regnet med.

Vi viste på forhånd at modstanderne, efter nederlag i de 2 første kampe, havde ryggen mod muren, og derfor var pressede til at få point, for ikke at risikere at blive isoleret i bunden.

Så vi var klar over at vi, hvis den flotte start på sæsonen, skulle følges op, skulle være klar til en hård figth fra kampens start.

Kampens start blev, set med Purhus øjne, nogenlunde. Vi kom til et par halve chancer, dog uden at blive rigtig farlige, men langsomt var det som om intensiteten faldt. Spillet blev langsomt, og vi havde store problemer med at få tingene til at køre. Omkring den halve time, fik vi dog en periode hvor niveauet blev hævet, og vi kunne gå til pausen med en tomåls føring. I pausen var vi enige om at vi skulle prøve på at hæve tempoet, men langsomt blev anden halvleg en tro kopi af første.

Vi må erkende at kampen, som helhed, rent spillemæssigt, ikke blev vores bedste, men vi kan dog glæde os over at vi på en dag hvor vi ikke topper, er svære at spille godt imod. Dette er jo også en kvalitet, der viser at holdet bliver mere og mere “modent”. For et års tid siden, er jeg ikke sikker på at vi ville have hentet en sejr med hjem, mod et godt kæmpende Nibe hold, der uden tvivl, har mange point ventende.

Selvfølgeligt var der opmuntrende ting at tage med hjem. Vi  havde fornøjelsen af at se et par spillere vende tilbage, dels efter fravær grundet arbejde ect. samt et comeback til Mikkel Stentoft i målet, der her fik mulighed for at vise at han stadig er en fremragende målmand. En anden vigtig ting, der viser at bredden i klubben er ved at være stor, er at vi, igen, kunne skifte spillere ind fra bænken, der kan gå ind og gøre en forskel. Det er jo utroligt vigtigt, at vi altid kan komme med en hel trup der har niveau til at begå sig, og på dagen hæve spillet. Og når vi så samtidig har et andethold, der bliver ved med at præstere fine resultater, ser det faktisk ganske lovende ud for klubben fremadrettet.

Nu må man jo ikke tro at vi læner os tilbage og tror vi kan gå på vandet. Vi er alle klar over at der er ting vi skal forbedre. Vi skal fortsat arbejde stenhårdt på at gøre de ting bedre vi ikke er så gode til, samtidig med at vi skal prøve på at blive endnu bedre til at udnytte holdets mange styrker.

Nu venter der en svær hjemmekamp for “De Kongeblå” allerede torsdag kl.18:30, når det solbeskinnede Asferg Arena, ligger græs til opgøret mod Farsø/Ullits IK. De er , som de fleste af vores modstandere dette forår, et nyt bekendskab. Som klubbens andethold, er de jo ofte ramt af udskiftninger, der kan gøre at der er stor forskel på niveauet på holdet, fra kamp til kamp. Deres resultater med en sejr, en uafgjort og et nederlag, viser da også at vi skal være påpasselige, og indstillede på endnu en svær modstander.

Vi kan glæde os over at alle spillere er ved at være helt fit. Ingen karantæner, skader eller lignende er i truppen, og alle mand er indstillede på at yde alt for at hente yderligere 3 point hjem til Purhus IF, og er samtidig klar over at der venter en hård kamp, hvor alle skal yde maksimalt for at få en sejr i hus. Jeg tror der venter en spændende og, forhåbentligt, velspillet kamp, og kan vi så få støtte af vores normalt stor hjemme publikum, tror jeg bestemt også på muligheden for en sejr. Så mød op og støt holdet, det betyder meget, og de gør det faktisk rigtigt godt.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.