Nørager/Rørbæk IF.- Purhus IF. 1.-4. (0.-3.)

28.min.: 0.-1.: Jacob Klit.

40.min.: 0.-2.: Nils Madsen.

44.min.: 0.-3.: Jacob Klit.

55.min.: 1.-3.:

86.min.: 1.-4.: Mads Langberg.

“Man of the match.”: Mikkel V.Olesen.

“Ugens fighter.”: Jacob Klit. Mads Langberg og Michael Rasmussen.

Endeligt.

Endeligt er vi, ovenpå de mange småskavanker der har plaget truppen, ved at være oppe i det gear der har gjort at vi de to sidste sæsoner er endt helt i toppen af rækken.

Vi vidste før kampen at Nørager/Rørbæk på hjemmebane ville blive en svær opgave, der krævede at alle mand var klar til at yde fuldt ud. Samtidig var vi dog også ved godt mod, da spillerne følte sig overbeviste om, at de havde læst dagens modstandere rigtigt fra den første kamp.

Dette skulle, som cifrene viser, vise sig at holde stik. “De Kongeblå” fik sat sig på spillet fra starten, og første halvleg blev domineret af et velspillende mandskab fra Purhus IF. der fik vist hvor godt holdet kan spille.

Det var fra starten tydeligt, at værterne, måske i et forsøg på at kyse dem, prøvede på at stoppe vores offensiv med meget kontant spil. Dette lykkedes dog ikke, og skulle senere vise sig at give bagslag.

Kampens start lovede godt. Vi fik sat et par gode angreb op, og kom til et par afslutninger, der dog ikke havde den nødvendige præcision. Efter en lille halv time, fik vi dog endeligt udbytte af anstrengelserne med føringsmålet, der gav os en god fornemmelse af at der var point at hente. Samme billede fortsatte. Purhus i førersædet og vi ventede på endnu en scoring. Kort tid efter opstod et par, skulle det vise sig, afgørende situationer.Efter et hjørnespark opstod der tummel, hvor en af Nørager/Rørbæk’s forsvarere, måske i frustration over, trods en hårdhændet behandling, ikke at kunne styre en PIF angriber slog ud efter ham, hvilket nemt kunne have udartet. Et par minutter efter, fik samme spiller en 10 min. udvisning, efter endnu et alt for hårdt indgreb. Den overtals situation udnyttede vi til at bringe os på 3.-0. så vi efter en halvleg hvor forsvaret stod fremragende, og stoppede alle tilløb til panik, midtbanen fik sat vores spil godt op, og vores angreb hele tiden var pågående og farlige, reelt havde afgjort kampen, i en halvleg der udover de 3 mål, bød på et frispark der smøg sig over overliggeren samt et skud fra distancen der ramte samme.

I pausen var vi enige om, at det nu var vigtigst at hive sejren hjem, uden at satse alt for meget. Vi følte os forberedte på hvad der ville komme, og heldigvis viste det sig at komme til at passe. De prøvede på at ligge et højt pres, men vi havde held, og dygtighed, til at få dem til at spille bolden hen hvor vi gerne ville, så bortset fra en lidt unødvendig scoring, af en iøvrigt meget målfarlig angriber, forløb halvlegen stort set som vi gerne ville. Scoringen skal nok, til dels, tilskrives at bænken var lidt for langsomme til at skifte en småsyg angriber, der i situationen skulle markere førnævnte ud, og markeringer er nok ikke lige spids kompetencen der 🙂 Her så vi vist bare fodbold, istedet for at passe opgaven. Men flot sat ind.

Mod kampens slutning var vi, på trods af at vi spillede i undertal, tæt på at score yderligere et par gange, udover scoringen der lukkede og slukkede. Så alt i alt en flot indsats af “De Kongeblå”, der kunne glæde sig over en kamp, hvor alle spillede med stor omtanke, hvilket også kan ses af kåringerne. Delingen af den ene pris er så lang fra en udvanding, men tværtimod et udtryk for, at det såkaldte ekspert panel, havde svært ved at fremhæve en frem for andre. Vi kunne, igen, glæde os over bredden. Fra bænken kommer der spillere ind, der dels lukker et område, vi viste kunne blive farligt ned, dels er yderst tæt på at score et par mål mod slutningen, og set i lyset af at andetholdet, efter endnu engang at have været udsat for strandhugst, kan gå ud og vinde en storsejr, er det med optimisme vi kan se fremad.

Flot, rigtig flot gutter….og nu skal vi videre.

Nu venter der en yderst vanskelig hjemmekamp, fredag kl.19:00 når det solbeskinnede Asferg Arena, ligger græs til opgøret mod Klejtrup B. De har, efter en svær start på sæsonen, fået hentet point ind der gør at de er på vej op i tabellen, men dog ikke mere end at de hurtigt kan blive involveret i bundstriden. I starten af året manglede de et par vigtige spillere der nu er vendt tilbage, så der venter en hård opgave for Purhus IF.

Omvendt skal vi jo nu prøve på at ride videre på bølgen. Vi skal fortsætte med at arbejde benhårdt til træning, for at rette de fejl vi stadig begår. Jeg er overbevist om at vi kan spille endnu bedre end vi har gjort hidtil i år, og spillerne er opsatte på at yde deres bedste i forsøget på at hænge på i toppen. Så kan vi endnu engang få opbakning af vort store hjemmepublikum, her skal der iøvrigt lyde en stor tak til de der trodsede regnbygerne og mødte op i Nørager (Solen skinnede heldigvis efterfølgende :)) tror jeg bestemt på muligheden for endnu en sejr. Så mød op og støt drengene, de gør det faktisk godt.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.