Flot , flot holdpræstation bag sejr til serie 3 – Purhus IF – Valsgård 3-0.

Lørdag skulle serie 3 spille første hjemmekamp På Gassum stadion i dette efterår , kampen skulle spilles allerede kl 12.00 – Kampen var en Revance match da vi i det omvendte opgør tabte med 4-0 til netop Valsgård ,men vi var i den første kamp meget uheldige da den blev spillet i volsomt regnvejr og vand på banen flere steder , så vi vidste ikke så meget om dagens modstander men vidste at den ville blive meget hårdere en sidste uges kamp mod Randers Kfum som blev vundet med 8-1 , men i samme spillerunde slog Valsgård Vorup FB med 7-0 så selvtilliden var ligeså stor for begge hold , til Dagens Kamp var vi ikke ramt på breden – Gaffel¨, Vangsted og Alex var ramt af skader og sygdom og arbejde men heldigvis havde vi Mads M med igen .
Lidt om kampen – Vi lagde fra kampens strat pres på Valsgård og kom til flere gode forsøg efter gode angreb , og efter 15 min spillet fandt Kjello Mads på Venstre kant som gik mod mål og flot lagde bolden ind bag valsgårds keeper , et flot mål af mads og efter et flot angreb , efter målet sad vi på spillet og efter ca en halv time fik vi tilkendt et frispark langt uden for feltet , Kjello valgte at sparke da han har masser af selvtillid efter sidste uges flotte scoring fra næste samme position , og endnu engang flot udført , flot holdt nede og igen en meget flot scoring , føringen på 2-0 holdt ved halvlegg ,
2 Halvleg – Knap 4 min inden i anden halvleg kom vi på 3-0 da Skiver fandt Kjello der endnu engang scorede sikkert , så 3-0 efter 49 min , så skulle vi bare køre sejren hjem og vi havde flere store chancer til både, Nielsen, Scooter ´, Mads og Kjello i den anden ende spille Marc sikkert og det tætteste Valsgård var på , var et stolpe skud efter et hjørne spark , men vi kørte sejren hjem , en dejlig sejr på et godt tidspunkt da vi i næste uge har kamp pause og skal sidde over , sejren idag var virkelig en hold sejr ingen var over holdet og alle kæmpede for hinanden så det var en glad træner duo efter kampen kunne kåre Akai til kampens spiller med 12 stemmer , , Figteren blev Nielsen der virkelig viser frémgang på alle parametre , men alle 12 præsterede idag og med samme tilgang til spillet og samme holdpræstation så behøves vi ikke frygte de sidste kampe , så ligger der mange point og venter på de kongeblå , stolt af alle mand igen idag – fortjent week-end til jer drenge og vi ses til træing tirsdag og torsdag. MVh K Klit.