Purhus IF.- Aarhus 1900. 3.-6. (0.-3.)

21.min.: 0.-1.

30.min.: 0.-2.

38.min.: 0.-3.

61.min.: 1.-3.: Nils Madsen.

64.min.: 2.-3.: Nils Madsen.

67.min.: 2.-4.

72.min.: 2.-5.

75.min.: 2.-6.

85.min.: 3.-6.: Mads Tvede.

“Man of the match.”: Nils Madsen.

“Ugens fighter.”: Rasmus Rold.

Hjemmekampen mod Aarhus 1900 resulterede i et skuffende nederlag til “De Kongeblå.”

Vi havde op til kampen en vis portion optimisme, efter midtuge kampen mod Randers Freja.

Men desværre formåede vi ikke at få gang i spillet, på en dag hvor vi virkede trætte og uinspirerede.

Gennem stort set samtlige 90 min. var vi bagefter i både tanke og handling. Alligevel formåede vi at bringe lidt spænding ind i kampen, da vi efter godt en time fik reduceret til 2.-3. men tættere kom vi aldrig.

Vi må efter en kamp hvor vi stort set ikke formåede at tilspille os en målchance, og måtte sætte vores lid til dødbolde, hvor vi som altid er farlige, konstatere at vi stadig har et stykke arbejde at gøre før vi er på et tilstrækkeligt niveau til at klare os i rækken.

Nu venter der tre kampe mod modstandere der som os selv har haft en svær start på sæsonen. Et blik på stillingen viser at vores 4 foregående modstandere, tilsyneladende vil udgøre toppen, mens vi selv samt de kommende modstandere, må kæmpe om at undgå nedrykning. Selvfølgeligt er det tidligt på sæsonen og intet er afgjort. Men vi skal til at have hentet point hjem, så de næste kampe er yderst vigtige for os, både med hensyn til point høst, samt forbedring af spillet.

Hvordan kan vi så gribe det an ?

Ja nu kommer vi ind i “normale” uger, med træning til dagligt og kamp i weekenden.

Det skal vi udnytte til at få arbejdet stenhårdt på at forbedre de punkter hvor vi mangler kvalitet. Det er jeg heller ikke i tvivl om vil lykkes for os. Spillerne er indstillede på at ” det skal være løgn det her.” Vi vil til at på tavlen, og det må så gå ud over VRI som Purhus IF. skal gæste lørdag kl.12:45 påNES Park i Risskov.

Så mød op og støt holdet, da det er lige nøjagtigt nu, vi har brug for at stå sammen.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.