Purhus IF.- Aars IK. 3.-1. (2.-0.)

22.min.: 1.-0.: Michael Rasmussen.

31.min.: 2.-0.: Rasmus Tvede.

68.min.: 3.-0.: Nils Madsen.

76.min.: 3.-1.

“Man of the match.”.: Jeppe Sinding.

“Ugens fighter.”.: Martin Høgh.

Endeligt.

Efter 2 uafgjorte kampe, kunne Purhus IF igen trække sig tilbage som sejrherrer, efter opgøret mod Aars IK, på det solbeskinnede Asferg Arena, og “Eviva Espana” kunne igen gjalde i omklædningsrummet.

Vi vidste før kampen, at der ventede en svær opgave mod et stærkt mandskab fra Aars, der med en sejr ville overtage vores andenplads i stillingen, og var opsatte på at gøre vort bedste for at holde trit med topholdet fra Nørager/Rørbæk.

Kampens start blev lige, med udmærket tempo fra begge hold, dog med et lille overtag til modstanderne, der fik tilkæmpet sig 5 hjørnespark, der blev satset meget på, med mange høje spillere i feltet. I denne periode viste vores defensiv stor styrke og fik afvist alle tilløb til scoring. Langsomt fik vores midtbane tilkæmpet sig et overtag, og efter den fantastiske scoring til 1.-0. fik vi sat os på spillet.

Scoringen til 2.-0. kom efter en periode hvor vi, med stor tålmodighed, havde lagt et godt pres på deres defensiv, og resten af halvlegen blev, primært, afviklet på vores præmisser, dog med flere tilløb til chancer til Aars.

I pausen snakkede vi om at det var vigtigt at holde fokus, og være konsekvente i nærkampene, da de uden tvivl ville satse frem ad banen. Dette skulle da også vise sig at holde stik. Der blev slået mange lange bolde i luften op mod vort forsvar, der dog var gode til at afvise disse. Stadig var vi spilstyrende, og i perioder viste vi hvor godt vi kan spille, og efter scoringen til 3.-0. følte vi os rimeligt sikre på at vi ville hente en sejr i hus, og på trods af reduceringsmålet viste det sig, heldigvis at holde stik.

“De Kongeblå” kan nu glæde sig over at vi, på trods af de mange skader, sygdom m.m. der i år har plaget os, holder fast i topplaceringen, og endnu vigtigere, er ved at have taget afgørende afstand til bundstriden.

Den kan vi endegyldigt tage afstand til allerede torsdag kl.15:00 når det gælder det svære lokalopgør på udebane mod Bjerregrav Boldklub.

Vi ved fra tidligere sæsoner, at de har et stærkt hold, og da de hen over vinteren, har fået tilgang af et par dygtige spillere, er der ingen tvivl om at der venter “De Kongeblå” en hård opgave. Alle havde før sæsonstarten forventet at de ville spille med om oprykning, men deres sæsonstart har ikke været den bedste, men når først de nye spillere er blevet spillet ind på holdet, er der ingen tvivl om at de bliver en hård modstander der, på dagen, kan slå alle hold i kredsen.

Vi ved at der venter noget af en udfordring, og alle spillere er forberedte på at der venter en svær kamp, med stor intensitet. Så lad os håbe at vores mange tilskuere vil bruge dagen på at iklæde sig klubfarverne og møde op og støtte holdet, så vi kan hente endnu 3 point hjem til Purhus IF. Denne opbakning er uvurderlig, så lad os vise vi står sammen og mød op og støt holdet…..De gør det faktisk glimrende.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.