Purhus IF.- B.65. 6.-1. ( 1.-1.)

30.min.: 1.-0.: Mikkel Klit.

35.min.: 1.-1.

49.min.: 2.-1.: Nils Madsen.

57.min.: 3.-1.: Jacob Klit.

70.min.: 4.-1.: Jacob Borre.

75.min.: 5.-1.: Jacob Klit.

87.min.: 6.-1.: Mikkel Klit.

“Man of the match.”: Jacob Klit.

“Ugens figther.”: Nils Madsen.

Sikke en forrygende anden halvleg.

De sidste 45 min. af opgøret mod B.65 blev en fremragende opvisning af “De Kongeblå” der her viste  sig fra deres bedste side.

Starten på kampen blev ellers ikke den bedste. Vi spillede for langsomt og krampagtigt, hvilket resulterede i at B 65 havde et overtag i det første kvarter, og på dette tidspunkt kunne have fortjent at komme i front. Langsomt fik vi arbejdet os ind i kampen, og kunne bringe os foran efter en halv time på et glimrende hovedstød, som afslutning på et flot angreb der endte med et præcist indlæg. Da modstanderne blot 5 minutter senere fik udlignet, kunne man frygte at vi, som i foråret, efter kampe vi følte vi havde kontrol over, skulle sætte point til mod B.65.

Heldigvis kom pausen.

I anden halvleg viste spillerne sig fra deres bedste side. Endnu engang beviste de at de har stor moral til at spille videre, hvilket mange gange har vendt kampene til vores fordel. (Purhus IF. vinder altid anden halvleg.) Der kom tempo i spillet, nærkampene blev intensiveret, og spillet kørte så det var en fornøjelse at være vidne til, mod en svær modstander, som vi altid har haft problemer med. Når man så oven i det førnævnte, kan tilsætte flotte enkeltmands præstationer, må det nødvendigvis være en dag, hvor det for alle Purhus folk har været en fornøjelse at befinde sig på det solbeskinnede Asferg Arena. 6 flotte mål efter hovedstød, dødbolde, langskud, hurtige kombinationer samt afdriblinger, resulterede i en overraskende stor sejr, på en dag hvor alt gik op i en højere enhed. Og som deres målmand lakonisk sagde efter kampen ” jeg har ikke lukket 6 mål ind siden jeg var lilleput….men vi blev godt nok kørt over.”

“Viljen til at ville, er vigtigere end evnen til at kunne.” ( Der var en mere du kan bruge Mikkel :)) men når begge ting rammer bliver det rigtig godt, og det var det denne fredag i Asferg.

Nu skal vi jo videre. Torsdag kl.18:00 gælder det en vanskelig udekamp mod Bjerregrav, der efter oprykningen, er kommet flot fra start, og har et hold der kan volde alle andre i kredsen besvær, hvilket pt. har placeret dem på rækkens andenplads. Men vi har her vist hvad vi kan, når vi er bedst, så lad os håbe at “De Kongeblå” kan holde stilen, og hvis vi kan være så heldige at vores, sædvanligvis, mange tilskuere kommer og støtter holdet ( mon ikke dem fra fredag dukker op igen) tror jeg bestemt på muligheden for at vi kan hente 3 point, trods en svær modstander, og holde fast i topplaceringen til Purhus IF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.