Purhus IF.- B65. 1.-2. ( 1.-1.)

22.min.: 1.-0.: Jacob Klit.

35.min.: 1.-1.

58.min.: 1.-2.

Man of the match.: Rasmus Tvede.

Ugens Figther.:       Simon Jespersen.

Hjemmekampen mod B65 endte, som overskriften viser med et skuffende nederlag til “De Kongeblå.”

Vi startede ellers kampen fint, og satte os fra start på spillet uden dog at blive rigtig farlige.

Det var tydeligt at vi havde mere fart i benene end modstanderne, men desværre havde vi svært ved at omsætte overvægten til scoring.

Midtvejs i første halvleg fik vi udnyttet en contra til at bringe os i fron, og herefter havde man en fornemmelse af at vi nok skulle få udbygget føringen.

Desværre skulle det komme til at gå anderledes.

Efter en clearing i vort forsvar når vi ikke ud til en spiller der med et flot langskud får udlignet til pausestillingen 1.-1.

I pausen var vi fortrøstningsfulde med hensyn til det videre forløb, og havde en klar fornemmelse af at de 3 point nok skulle komme i hus.

Starten på 2 halvleg blev en fortsættelse af første , med Purhus IF i førersædet, dog uden at kunne få bolden i mål.

Efter B65 får udnyttet et contraangreb til at bringe sig i front, fokuserede modstanderne primært på at forsvare føringen, samtidig med at vi for alvor pressede på.

dette resulterede i en lang række chancer, hvor vi desværre manglede den sidste koldblodighed og medgang til, dels at få udlignet, dels at afgøre kampen til vores fordel.

Alt i alt var det et skuffende, og lidt unødvendigt nederlag, i en kamp hvor spillet som sådan var udmærket, men hvor vi blev straffet for at give modstanderne et par chancer, samtidig med vi ikke formåede at udnytte vores egne muligheder.

Nu mangler vi så 2 kampe.

De skal bruges til, dels at cementere andenpladsen i rækken, dels at begynde at forberede os på sæsonen der starter efter sommerferien.

Her er det jo vigtigt at bearbejde de fejl vi har lavet, og derefter arbejde videre med de mange gode ting vi har vist her i foråret.

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at begge hold i Seniorafdelingen, kan blive endnu bedre, og det skal vi holde fast i og arbejde videre med.

Lang hen af vejen spiller drengene rigtig godt fodbold, og så må vi ikke lade os slå ud at de små bump der kommer på vejen.

Vi kommer lynhurtigt tilbage på vinderkurs, og det kan vi passende gøre allerede lørdag når det gælder den, især for modstanderne, der har ryggen mod muren i bunden af rækken, vigtige udekamp mod Helsted Fremad.

Så mød op og støt holdet så “De Kongeblå” kan føje yderligere 3 point på kontoen.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.