Purhus IF.- Bjerregrav B.: 1.-4. (0.-3.)

19.min.: 0.-1.

27.min.: 0.-2.

38.min.: 0.-3.

77.min.: 1.-3.: Jacob Klit.

90.min.: 1.-4.

“Man of the Match.”: Nils Madsen./ Rasmus Rold.

“Ugens Fighter.”: Martin Høgh.

Forårets sidste kamp bar, især i første halvleg, præg af at slutstillingen forlængst var afgjort. “De Kongeblå” leverede her en uinspireret indsats, der gjorde at det var fuldt fortjent at Bjerregrav kunne gå til pausen med en 3.-0 føring.

Efter pausen kom Purhus IF. lidt op i gear, og fik lagt bedre pres på modstanderne uden dog at kunne score mere en det enlige reducerings mål.

Skal vi finde et positivt element var det at Simon G. fik en fin debut i seniorfodbold, der lover godt for fortsættelsen.

Kampen som helhed var dog et klart bevis for at vi nu trænger til sommerferie, efter et langt og hårdt forår, så vi kan blive fuldt restitueret, inden opstarten mod de opgaver der venter i Serie 2 til efteråret.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.