Purhus IF.- Bjerregrav B. 0.-4. ( o.-2.)

20.min.: 0.-1.

44.min.: 0.-2.

63.min.: 0.-3.

71.min.: 0.-4.

“Man of the match.”: Simon Jespersen.

“Ugens figther.”: Nils Madsen.

Efter den sidste tids flotte spil og resultater, kom “De Kongeblå” i den grad ned på jorden igen, i hjemmekampen mod Bjerregrav.

Vi havde på forhånd forhåbninger om at hente endnu en sejr, og dermed ligge maksimalt pres på Dronningborg i kampen om oprykning, men virkeligheden blev, desværre, en helt anden.

Det startede engentligt nogenlunde, med Purhus IF i en styrende rolle, uden dog at komme til de store muligheder, og man havde en forventning om at “det skal nok komme.”

Efter 20 min. får Bjerregrav bragt sig i front,efter et par riposter i forbindelse med et frispark. Scoringen medførte at spillet langsomt begyndte at falde fra hinanden, og Bjerregrav overtog mere og mere styringen. Da de så fik held til at bringe sig yderligere foran kort før pausen faldt vores spil mere og mere fra hinanden, og kampen endte med en fuldt fortjent sejr til gæsterne.

Hvorfor dette sammenbrud ???

Ja den kan være svær at forklare. En af årsagerne kan, måske, findes i de store sejre vi har hentet på det sidste, der muligvis kan have medført til en undervurdering af modstanderne. Uanset hvad, må vi konstatere at vi led et nederlag, efter en kamp hvor hovedparten underpræsterede, mod en modstander der, på dagen, var dygtigere til at tilpasse sig forholdene, på en, kan vi vel godt sige, knap så god bane.

Nu må vi videre. Vi må rejse os og vise at det var en enlig bommert, og rejse os igen. Og kender jeg spillerne ret, er de indstillet på at revanchere sig allerede lørdag, hvor det gælder udekampen mod Vellev kl.13:30 på Vellev Stadion.

Så mød op og støt holdet..Det er nu Purhus IF skal vise at man står sammen.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.