Purhus IF.- Dronningborg Boldklub. 3.-0. ( 2.-0.)

36.min.: 1.-0.: Rasmus Tvede.

44.min.: 2.-0.: Nils Madsen.

73.min.: 3.-0.: Jacob Borre.

“Man of the match.”: Steffen Meineche.

“Ugens figther.”: Aleksander Holdt.

Før hjemmekampen mod Dronningborg var målet klart. Efter et par skuffende reultater i de foregående runder, skulle “De Kongeblå” vinde over det, hidtil ubesejrede tophold, for at holde liv i opryknings mulighederne.

Og som cifrene viser lykkedes det til fulde.

Starten på kampen blev ellers lidt ildevarslende. Grundet en del skader, var vi tvunget til at lave et par omrokeringer. Om det var disse der resulterede i en stor chance til modstanderne, allerede efter 1 min. der, heldigvis, blev pareret til hjørnespark, kan man kun gisne om. Men efter denne forskrækkelse fik “De Kongeblå” for alvor fat. Med ro og sikkerhed i pasnings spillet fik vi sat os på spillet og dominerede mere og mere. Efter et par nærgående forsøg fik vi bragt os i front efter et hjørnespark, og havde flere gode muligheder for at øge føringen. Målet til 2.-0. kort før pausen, gav efterfølgende ro og sikkerhed til at Purhus IF kunne give prøver på hvad holdet formår når de er bedst. I pausen var vi meget opmærksomme på at vi skulle bevare koncentrationen for ikke at give Dronningborg mulighed for et comeback i kampen. Men hele anden halvleg afviste forsvaret alle tilløb til chancer, så modstanderne blev tvunget til at forsøge sig med langskud,der, bortset fra et enkelt fladt skud, der blev afværget på glimrende vis, ikke voldte problemer. Samtidig viste forsvar og midtbane stor dygtighed til at spille sig ud af pres, og få startet angreb der kunne og burde have givet flere scoringer end det ene der lukkede kampen. Så alt i alt en flot indsats af hele holdet, tilsat de enkeltmands præstationer der gør at fodbold kan være en fornøjelse at overvære, samt nok så vigtigt, at bredden på holdet er blevet større.

Nu fik vi så lukket hjemmebane sæsonen af på bedste vis. Lad os så håbe at spillerne kan gøre det samme med udekampene. Det kan vi se den kommende weekend når “De Kongeblå” skal på besøg på Gjerlev Stadion til opgøret mod B65. Kampen skal nu, efter en del flytten frem og tilbage, spilles lørdag kl.16:00. Så mød op og støt drengene i forsøget på at slutte et, alt i alt, flot år af med endnu en sejr og 3 point til Purhus IF. Skal sæsonen ende med oprykning er der et par andre kampe der skal “flaske” sig, men vi vil ihvertfald gøre alt for at vi gør vort arbejde færdigt, og uanset hvad har holdet vist at er en flok unge mennesker klubben kan være stolte af. Så endnu engang… Mød op og vis at i PIF. står vi sammen.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.