Purhus IF.- Dronningborg Boldklub. 6.-0. ( 4.-0.)

6.min.: 1.-0.: Jacob Klit.

8.min.: 2.-0.: Jacob Klit.

35.min.: 3.-0.: Mikkel V. Olesen.

38.min.: 4.-0.: Jacob Klit.

76.min.: 5.-0.: Mads Tvede.

81.min.: 6.-0.: Jacob Borre.

“Man of the match.”.: Mikkel V. Olesen.

“Ugens figther.”.: Jacob Klit.

Sæsonens sidste kamp, der i anledning af Gassum Byfest, var flyttet til Gassum Park, endte som cifrene viser med en sikker sejr til “De Kongeblå.”

Ugen op til kampen var der dog ikke meget der tydede på at vi ville være i stand til at stille et så slagkraftigt mandskab.

Årets mange kampe, dette var nr.23 i rækken, havde sat sine spor, i form af en lang række spillere der døjede med mere eller mindre hårdnakkede skader.

Da vi derudover blev ramt af at målmanden først kunne være fremme til anden halvleg, grundet arbejde, var det med en vis skepsis at vi mødte frem til kampen.

Heldigvis gik det helt anderledes end frygtet.

Vi fik held til, fra kampens start, at sætte os på spillet, med fine kombinationer på midtbanen. Samtidig afvist vort forsvar alle tilløb til chancer til modstanderne, og de opgaver der opstod på keeper posten tog “Kakke” der vikarierede på posten før pausen sig sikkert af. Når vi så samtidig var i stand til at opbygge det ene flotte angreb efter det andet, hvor vores angribere var en konstant trussel, var det en fornøjelse at se spillerne levere et godt og flot indlæg til byfestens festligheder.

Mon ikke der er mange af tilskuerne der har lyst til at dukke op igen.

Det var især glædeligt at se at kampen var et tydeligt bevis på at vi er på rette vej, og at det langfra er en tilfældighed at Purhus IF er placeret i toppen af rækken.

Spillerne fik her vist at de er rigtig gode, både hver for sig, men så sandeligt også som hold, når alle mand er fokuserede på opgaven.

Så det bliver spændende at følge holdet efter sommerferie, når vi starter op igen, for så skal DU da på stadion, og følge drengene.

Så alt i alt en flot afslutning på et godt forår for “De Kongeblå” der kunne lade “Eviva Espana” gjalde i omklædningrummet efter kampen, som det hørbare tegn på endnu 3 point til Purhus IF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.

PS. Apropos “Eviva Espana.” Dette er en tradition som er ved at brede sig. Den er nu også kommet til EM, hvor man kunne høre den under kampen mellem Spanien og Frankrig……..Men den lyder altså bedre i Purhus IF regi.