Purhus IF.- Farsø/Ullits IK. 2.-2. ( 1.-2.)

1.min.: 0.-1.

29.min.: 1.-1.: Jacob Borre.

38.min.: 1.-2.

86.min.: 2.-2.: Nils Madsen.

“Man of the match.”: Mikkel V.Olesen.

“Ugens fighter.”: Mads Tvede.

I hjemmekampen mod Farsø/Ullits skulle “De Kongeblå” forsøge at fortsætte rækken af sejre, og dermed fastholde fører positionen i rækken.

Desværre endte kampen med et skuffende pointtab, efter en kamp der, set på chancefordelingen, burde have resulteret i sejr.

Vi startede kampen med en stor mulighed efter bare 10 sek. men istedet bragte gæsterne sig i front, blot et halvt minut senere, da en af vores forsvarere, på den regnvåde bane, gled og fik skubbet bolden hen til en helt fri modstander der fik sat bolden i nettet.

Herefter trak de sig langt tilbage, og satsede på lange bolde, til forlængelse, i håbet om contra scoringer.

Uden at vi spillede op til vort bedste kom vi til en lang række muligheder, der dog enten blev misbrugt eller afværget af en fremragende målmand. Det var derfor fuldt fortjent at vi efter en halv time kunne udligne, efter et fremragende angreb, med et par gode enkeltmands præstationer.

Herefter havde vi en fornemmelse af at, “nu går det Purhus IF’s vej”, men blot 9 min. senere fik de modstanderne held med en lang bold, der bragte en spiller fri, som tilkæmpede sig et straffespark, der blev omsat til pause føringen.

I pausen var vi enige om at vi skulle op i tempo. Vi skulle have stresset dem mere, og samtidig bevare tålmodigheden. 45 min. er lang tid, så vi var fortrøstningsfulde, med henblik på at mulighederne nok skulle komme. Det gjorde de da også i rigt mål. Men alt blev desværre misbrugt, og vi skulle helt hen til 86. min. før den fortjente udligning kom, og kampen sluttede med et nærgående forsøg der smøg sig over mål.

Hvad kan vi så tage med fra kampen ?

Vi kan glæde os over at vi stadig er ubesejrede. Vi kan glæde os over at vi, igen, fik set at truppen er bred, da vi endnu engang så spillere komme ind fra bænken og gøre en forskel, for de spillere der ikke lige ramte dagen. Vi kan glæde os over at vi, trods alt, spiller os frem til mange chancer. Omvendt må vi erkende at vi skal være skarpere. Dels foran mål, dels i nærkamp og omstilling, samt ikke lade os stresse. Jeg er dog heller ikke i tvivl om at vi hurtigt får disse ting på plads. Spillerne er ærekære, og er klar til at arbejde stenhårdt på at spille endnu bedre, da vi alle ved at vi har et godt hold, der kan gøre det svært for enhver modstander.

Nu tager vi på trænings banen og forbereder os på næste kamp.

Og det lader til at blive en vanskelig en af slagsen, når det suveræne tophold fra Nørager/Rørbæk, tirsdag kl.18:30 kommer på besøg på det solbeskinnede Asferg Arena.

De er, efter oprykningen kommet forrygende fra start, med fire sejre ud af fire mulige, så her kommer en mulighed for drengene for at pejle sig ind på hvor vi, styrkemæssigt, ligger.

Nu bruger vi de næste par dage på at forberede os til kampen, og kan vi så, igen, få opbakning fra vort store hjemmepublikum, er jeg overbevist om at vi får en flot kamp at se fra spillerne, der alle er opsatte på at komme tilbage på sejrskurs og vise hvor godt vi kan spille.

Jeg er ihvertfald fuld af fortrøstning, og tror bestemt på endnu en sejr til “De Kongeblå.”

Så mød op og støt holdet…De gør det faktisk rigtigt godt.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.