Purhus IF.- Klejtrup B. 2.-1. (1.-0.)

10.min.: 1.-0.: Jacob Klit.

51.min.: 2.-0.: Jacob Klit.

69.min.: 2.-1.

“Man of the match.”: Mads Langberg.

“Ugens fighter.”: Rasmus Rold.

Hjemmesejren over Klejtrup, gør at vi nu kun er en sejr fra at nå vort mål om, for 3 sæson i træk, at ende i top 3.

Før kampen frygtede undertegnede, at der kunne komme en reaktion, efter sidste rundes flotte indsats, da det jo tit er svært, både indenfor film og sport, at lave en toer.

Heldigvis kom dette ikke til at holde stik.

“De Kongeblå” satte sig fra start tungt på spillet, og allerede after 3 min. kunne vi, med lidt held, have ført 2.-0. på dels et hovedstød der gik tæt forbi mål, dels en fin afslutning, som Klejtrup’s målmand, der som i den omvendte kamp, leverede en fremragende kamp, flot afværgede. Den første halve time spillede Purhus IF. med højt tempo, godt positions spil, og konsekvens i nærkampene, og viste her at det ikke er en tilfældighed, at de er med i topstriden. Chancer opstod der masser af, men, som tidligere nævnt, havde udeholdets målmand fået handskerne skruet rigtigt på, så vi måtte “nøjes” med at gå til pausen med en 1.-0. føring.

Efter pausen kom Klejtrup lidt bedre med, men da vi bragte os på 2.-0. følte vi os fortrøstningsfulde med hensyn til at hive sejren hjem. Reduceringsmålet skabte dog en smule usikkerhed, da der jo nemt kan opstå en mulighed for udligning, men heldigvis fortsatte vi med at producer chancer, og lukkede af for risikoen for at indkassere yderligere scoring mod os.

Så alt i alt, en chance og spillemæssig, men ikke resultatmæssig, forholdsvis, sikker sejr, mod en modstander, der gjorde det langt bedre end i den første kamp, til ” De Kongeblå” på et velbesøgt og, som altid, solbeskinnet Asferg Arena.

Nu venter der en svær udekamp, fredag d.24/5 kl.18:30 på Suldrup Stadion, når vi skal møde Sønderup/Suldrup IK.

De har, efter en start på sæsonen der gav 4 point i de to første runder, været hårdt ramt af skader, hvilket har resulteret i, at de nu er placeret i bunden af rækken. Der venter en hård opgave, da de jo nu skal til at hente point hjem i forsøget på at undgå nedrykning, og vi ved, fra det første møde med dem, at de, på dagen, kan stille et mandskab der er svært at besejre, så vi skal være forberedte på at yde vort bedste for at hente et godt resultat.

Omvendt har vi nu en uge til at forberede os, og alle spillere er opsatte på at holde fortsætte den gode stime.

Kan vi, igen få opbakning fra tilskuerne, tror jeg bestemt på mulighederne, for endnu en sejr til Purhus IF, så mød op og støt drengene, i bestræbelserne på at vise at vi er et godt hold, fra en god klub, der står sammen.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.