Purhus IF.- Sønderup/Suldrup IK. 4.-1. ( 1.-0.)

45.min.: 1.-0.: Rasmus Tvede.

47.min.: 1.-1.

56.min.: 2.-1.: Mads Langberg.

59.min.: 3.-1.: Rasmus Rold.

64.min.: 4.-1.: Nils Madsen.

“Man of the match.” : Mads Tvede.

“Ugens figther.”: Mads Langberg.

Endelig var en lang vinters hjemmebane tørke ovre.

Og det blev fejret med godt vejr, mange tilskuere og, som cifrene viser, en hjemmesejr til “De Kongeblå.”

Op til kampen var vi spændte på hvad for en modstander vi skulle op mod. Vi har jo ikke det store kendskab til vores modstandere her i foråret, da det mest er nye bekendskaber. Men Sønderup/Suldrups start på sæsonen, med en uafgjort og en sejr aftvang respekt.

Starten på kampen blev lidt rodet. Begge hold havde svært ved at få spillet til at glide, hvilket gjorde at det primært blev en “duelkamp.” Første halvleg blev generelt chancefattig, dog havde Purhus IF en gylden mulighed for at bringe sig i front, efter 25 min, samt en afslutning på overliggere.

8 min. før pausen blev vi så ramt af en, synes vi, hårdt dømt udvisning. herfra kunne man tro at vi ville komme på hælene, mod en langt fra ueffen modstander. Men heldigvis viste spillerne stor moral, og begyndte så småt, på trods af at være i undertal, at overtage spillet. Kort før pausefløjtet kom forløsningen så, da vi fik scoret efter et hårdt pres i deres målfelt.

I pausen var vi enige om at spille afventene, da vi forventede at de ville prøve at ligge et højt pres, i jagten på udligning. den faldt allered efter 2 min. og nu kunne man forvente at det, for alvor, ville blive op ad bakke. Men holdet fik, igen, samlet sig og tilkæmpede sig mere og mere overvægt, hvilket til sidst udmøntede sig i en fortjent hjemmesejr.

Det var, generelt, godt at se spillerne vise stor moral og kampvilje, på en dag hvor spillet, af flere grunde, ikke fungerede optimalt.

Så alt i alt var det en fin dag for “De Kongeblå.”

Sejre til begge hold, godt vejr og masser af tilskuere, gjorde det til en fin dag at være fra Purhus.

Vi kan glæde os over at spillerne fortsætte udviklingen, fra de forrige sæsoner, samtidig med at de par spillere der var savnede det meste af sidste år, nu er vendt tilbage, og nærmer sig fuld styrke.

Nu venter der en meget vanskelig udekamp mod Nibe, lørdag kl.13:30. Her skal det blive spændende om drengene kan fortsætte den flotte stime. Der er nok ikke tvivl om at der venter en vanskelig opgave, men spillerne er klar til at yde alt, for at holdet kan blive ved med at hente point hjem, og hurtigst muligt indhente så mange point, at nedrykning ikke kan komme på tale.

Nu er der jo pænt oppe ved Limfjorden, og vejrudsigten lover godt vejr, så lad os håbe at der er mange der vælger at tage en tur nordpå for at støtte holdet. det er noget spillerne sætter pris på, så vi ses forhåbentligt lørdag i Nibe.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.