Purhus IF.- Vellev IF.: 3.-1. (0.-1.)

43.min.: 0.-1.

53.min.: 1.-1.: Jacob Klit.

59.min.: 2.-1.: Jacob Klit.

82.min.: 3.-1.: Carsten Jørgensen.

“Man of the match.”: Mikkel V.Olesen.

“Ugens Figther.”: Jacob Klit.

Sådan.

Efter de to sidste kampes skuffelser fik “De Kongeblå”, endelig, en tiltrængt sejr.

Optakten blev ellers noget turbulent, med 2 sidste øjebliks afbud, der gjorde at vi måtte ændre på holdet, kort før kampstart, men som resultatet viser fik det, heldigvis, ikke indflydelse på resultatet.

Om det var ændringerne der gjorde det skal være usagt. Men starten på kampen blev lidt nervøs. Spillerne skulle lige finde sammen, hvilket gjorde at Vellev fik tilløb til et par muligheder, de første 5-7 min. Samtidig virkede vi lidt “forkrampede”, hvilket må tilskrives kampens betydning, da vi jo var klar over vigtigheden af at komme på sejrskurs igen. Langsomt fik vi dog arbejdet os ind i kampen, og overtog styringen med spil, der måske ikke var helt på vort topniveau, men dog en klar forbedring, i forhold til tidligere på efteråret.

Det reorganiserede forsvar begyndte at spille med stor sikkerhed, og fik afvist tilløb til chancer til modstanderne, samtidig med at de ting der slap igennem, blev klaret sikker af vores målmand.

Midtbanen begyndte at få bedre fat, og fik vist overskud til dels at støtte defensiven, samt få bygget vores offensiv op, så vort angreb kunne få lagt godt pres på et ellers stærkt modstander forsvar.

Første halvleg blev derfor en gentagelse af noget vi har set før. Purhus IF i teten, men fik ikke lige den afgørende fod på bolden.

Derfor var det også en kold dukkert, da vi, kort før pausen, måtte indkassere et mål.

Heldigvis fik vi fra anden halvlegs start, for alvor lagt tryk på modstanderne, og med flere flotte offensive aktioner, trak det op til udligning. Efter udligningen begyndte spillet at glide bedre, og da vi kom i front, følte vi os fortrøstningsfulde om at “De Kongeblå” ville trække sejren i hus. Bortset fra en periode i undertal, følte jeg at vi var i fin kontrol, og undertals perioden blev redet af, uden at vi fik givet de store muligheder væk. Samtidig fik vi set vigtigheden af en god bænk. De spillere der startede på bænken, fik, på grund af kampens forløb, desværre, ikke så megen spilletid som ønsket, men formåede alligevel at gå ind og gøre en forskel. dels ved at lukke et sårbart område ned, dels ved at have et par nærgående aflutninger, samt frispilninger til scoring, og, ikke mindst, at lukke kampen med målet til 3.-1. Det er jo vigtigt at kunne tage hjem med en succes oplevelse, når nu engang, “den klovn til træner har bænket mig”, og det kunne alle tre heldigvis gøre.

Så alt i alt var det en fin dag at være kongeblå, og det er vel sagt før…..men “Eviva Espana” er en dejlig sang, og det var godt at kunne høre den gjalde igen.

Hvad så nu ???

Ja en svale gør ingen sommer 🙂

Vi har, grundet, turneringsplanen, ferie og arbejde, i en periode, ikke kunnet træne så effektivt som vi gerne vil. Så nu gælder det om at få armene ned og arbejde videre.

Fredag venter en vanskelig hjemmekamp, når B65 kommer på besøg på det solbeskinnede Asferg Arena, så nu er det vigtigt at vi bruger den kommende uge på at forberede os på en, uden tvivl, vanskelig opgave, så vi kan fortsætte udviklingen.

Vi er helt sikkert på vej, men omvendt er jeg ikke i tvivl om, at det kan blive bedre endnu, og med et. forhåbentligt, som sidst, stort hjemmepublikum i ryggen, tror jeg bestemt på mulighederne for at hente yderligere 3 point hjem til Purhus IF.

For som sagt…..”Eviva Espana”….. er en dejlig sang…..lad os endelig høre den igen.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.