Purhus IF.- Vorup FB. 3.-3. ( 1.-0.)

40.min.: 1.-0.: Jacob Klit.

49.min.: 1.-1.: Nicolai Møller.

73.min.: 2.-1.: Mikkel Klit.

74.min.: 2.-2.: Kasper Kahr.

76.min.: 3.-2.: Jacob Borre.

93.min.: 3.-3.: Kasper Kahr.

“Man of the Match”.: Nils Madsen.

“Ugens Figther”.:        Michael Rasmussen.

Som cifrene viser, fik tilskuerne underholdning og spænding lige til det sidste i en velspillet kamp.

Begge hold var indstillet på at udnytte en velplejet bane til at spille seværdigt og fremadrettet fodbold i en kamp hvor begge mandskaber gik efter sejren.

Vi havde, før kampen, fokus på at få gang i spillet igen, efter sidste rundes “roderi”, samtidig med at det jo, selvfølgeligt, var vigtigt at hente en sejr for, dels at ligge maksimalt pres på Randers Freja i jagten på en topplacering, dels at eliminere enhver risiko for at kunne blive inddraget i bundkampen.

Samtidig var dagens modstandere, efter et par skuffende resultater, opsatte på at komme igang med pointhøsten igen.

Samtlige 90 minutter, desværre, skulle det vise sig, plus lidt tillægstid, blev afviklet i et højt tempo, med masser af chancer i begge ender. ( begge hold havde blandt andet 2 afslutninger på træværket.)

Så tilskuerne havde masser at glæde sig over på en bidende kold aften, hvor begge hold var indstillet på at vise sig fra deres bedste side.

I perioder fik “De Kongeblå” vist hvor flot fodbold de kan spille, afvekslende med perioder hvor der virkeligt skulle arbejdes hårdt, for at holde Vorup fra at overtage dominansen, så alt i alt blev det en fremragende fodboldkamp, hvor det eneste der manglede for at gøre dagen perfekt var en sejr.

Og her kan vi vende tilbage til tillægstiden.

Kampens, iøvrigt glimrende, dommer havde lagt 4 minutter til, og som man kan se udnyttede Vorup  disse til at få udlignet.

Lidt tumult midt på banen kostede, i forbindelse med et hjørnespark, lidt fokus, og i denne situation, var undertegnede nok lidt for langsom til at reagere, hvilket blev kostbart i en situation, hvor vi, som bekendt, normalt er yderst stærke i begge ender af banen. Det er trist som træner at må tage et mål på sin kappe. Men omvendt skal man heller ikke “tørre” den af på andre.

Det var en spand kold vand i hovedet, men spillernes indstilling til kampen, blev fint symboliseret ved at Purhus IF var millimeter fra at snuppe alle 3 point til sidst i forbindelse med en fremragende frisparks kombination.

Så alt i alt en flot indsats af drengene, der viser at vi er på rette vej.

Hvad så nu ?

Ja nu venter der et absolut topopgør på fredag når rækkens nr.1 Randers Freja kommer på besøg.

Vi har hele tiden, primært haft fokus på udvikling. Men skulle chancen for oprykning melde sig, var man jo et skarn hvis man ikke greb den. Skal vi have en chance for dette kræver det en sejr, hvilket også absolut er muligt.

Så mød op på det solbeskinnede Asferg Arena og støt “De Kongeblå”.

Det fortjener de, og mon ikke de der så føromtalte kamp har lyst til mere ?

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.