Purhus IF.- VRI. 1.-2. (1.-1.)

17.min.: 1.-0.: Kent Christensen.

40.min.: 1.-1.

63.min.: 1.-2.

“Man of the match.”: Jeppe Sinding.

“Ugens fighter.”: Rasmus Rold.

For tredje kamp i træk måtte “De Kongeblå” indkassere et 1.-2. nederlag. Denne gang på hjemmebane mod VRI. Og for tredje kamp i træk måtte vi konstatere at vi, trods en ihærdig indsats, måtte nøjes med lige ved og næsten. Generelt var det en lige kamp, der kunne have vippet til begge sider. Purhus IF. fik den bedste start, uden dog at tilspille sig de store chancer, samtidig med at vi afviste mulighederne for oplagte muligheder til gæsterne. derfor kunne der heller ikke indvendes noget mod føringsmålet. resten af halvlegen blev lige, fortsat uden de oplagte scorings tilbud. Desværre lykkedes det VRI at udligne kort før pausen, i en situation hvor vi nok burde have været lidt mere konsekvente i at få bolden ud af farezonen.

Anden halvleg blev, som første, en jævnbyrdig forestilling, uden de helt stor chancer. Efter målet til modstanderne fik PIF. presset spillet længere og længere frem, men kunne desværre ikke få bolden i nettet. Spillerne fortjener dog stor ros for at ligge en masse vilje og energi i opgøret, og prøvede til det sidste at få den livgivende scoring.

Livgivende ? Ja for de andre resultater magede det desværre således, at vi må se i øjnene at det, i denne omgang, kun blev til en enkelt sæson i Serie 2.

Nu mangler der så to runder. Dem skal vi bruge til at jagte et par gode resultater at gå på vinterferie med, så spillerne, trods alt, med optimisme kan se frem til at starte op igen. Der er nemlig, i mine øjne, ingen tvivl om at de er bedre end de resultater vi hidtil har opnået dette efterår.

Derfor er der al mulig grund til at møde op til sæsonens sidste hjemmekamp førstkommende lørdag, når IF.Midtdjurs gæster det solbeskinnede Asferg Arena, til en kamp der gerne skal slutte hjemmebane sæsonen af med en sejr til Purhus IF.

Allez PIF.

Michael Hoberg.

Træner i Purhus IF.