En svær opgave gjort endnu svære.

18 0–1                                                                                  Stemmer:         Simon Jespersen (Stilken)

21 1-1 Hardi                                                                       Fighter:             Julius Præstgaard (Zulle)

43 1-2 (straffe)

73 1-3 (straffe)

Startopstilling: Knysten, stilken, Zulle, Skur, Thomsen, Pomfritten, Hardi, Frede, Kenni, Westh, Peter.
Bænken: Granitten, Stork, Dankel

Efter en skidt kamp i Assens tirsdag aften var det tid til at rejse sig mod IF Fjorden i sæsonens første kamp på Gassum Park.  Modstanderen havde inden kampen 3point point mere end De Kongeblå, men så tidligt på sæsonen var det for tidligt at spå om hvor gode de kunne være. Det skulle dog vise sig at være et ganske velspillende Fjorden hold der kom ud til kampstart og satte os under pres den første del af kampen og fik udbyttet efter 18min spil på hvad vi må betegne som et flot angreb efter fodboldens ABC. Kort efter fik vi dog reduceret til 1-1 og kampen blev derefter en mere lige affære hen mod pausen. Men kort inden dommerens pausefløjt blev der, efter lidt tummult omkring vores målmand, dømt straffe til IF Fjorden som de udnyttede til fulde, Purhus nede med et.
Anden halvleg fortsatte som første halvleg sluttede med en del spil på midten uden det rigtigt blev farligt i begge ender. Først i 73min. Kommer der en friløber til Fjorden som i vores øjne bliver tacklet flot af vores målmand, men som takseres til et straffe. Frustrationerne var store både fra tilskuere, trænerbænk og spillere. Men dømt er dømt, at vi så selv vælger at brokke os til to udvisninger samt undlade at følge op på et reddet straffe kan vi kun takke os selv for. Men nede med 2 mand og bagud 1-3 handlede det om at sætte en prop i hullet til vi igen blev fuldtallig hvilket lykkedes til fulde med vores normale offensiv spiller som ganske habil centerforsvarer godt støttet op af Kampen Fighter Julius og kampens spiller Stilken.  Kampen ender 1-3 kun med en enkelt chance mere i kampen til Knysten på et flot slået hjørnespark hvor bolden sniger sig forbi sammenføjning.

Nu er der kun at se frem til næste kamp mod IK Rosendal som ligger i samme situation som os, uden point i de første 3 kampe. Vi har PT mødt nr. 1, 2 og 3 i tabellen og det er nu pointhøsten skal begynde hvis årets målsætning om overlevelse i serie 5 ikke skal forblive en målsætning, i stedet for en udført opgave.
Der er under alle omstændigheder smil på læben hos spiller og holdleder en tro på at vi kan.

Så mød op Lørdag d. 3 maj. på Rosendal Stadion, Døstrupvej 23, 9500 Hobro og støt drengene i håbet om 3 point.