Småbørn og familie

 

Asferg Babyklub

Babyklubben er et tilbud for forældre og deres der babyer/småbørn og er et samarbejde mellem Asferg Skole og Purhus Idrætsforening.

Mødregruppe:

Vi har etableret et fællesskab for alle på barsel og deres babyer/småbørn. Vi mødes hver torsdag i lige uger kl. 10:00-12:00 i Træningshuset (spejlsalen). Mødregruppen er selvorganiseret, hvilket vil sige, at der ikke er fastlagt, hvad der skal ske, men fokus er, at mødes med andre, der er på barsel. I opstarten er tilbuddet gratis og uden tilmelding, så mød op, hvis du har lyst til et fællesskab med andre på barsel – hvad end du har født og tager baby med eller stadig venter dig. Fædre er også velkomne. Der vil være kaffe i huset – mad medbringes selv. Der er lavet en messengergruppe for deltagerne i mødregruppen, hvor der aftales, hvem der kommer, og hvad der evt. medbringer, så giv gerne besked til karen@traeningshuset.dk eller på Facebook-siden “Asferg Babyklub” på forhånd, hvis du har lyst til at komme med.

Babymotorik og mortræning:

BABYMOTORIK
Holdet er for børn i alderen 2-12 mdr. og deres forældre. Der vil være fokus på at barnets primære sanser og motoriske udvikling stimuleres, hvilket vil gøres gennem leg og rytmik. En time, hvor det nære forhold mellem mor/far og barn styrkes. Vi vil forsøge at tilpasse timen til den alder børnene har.
Tirsdage kl. 10-11 i Spejlsalen

MORTRÆNING
Holdet er for mødre på barsel, som gerne vil genvinde styrke og stabilitet i kroppen. Der vil være fokus på både kondition og træning af hele kroppen, særligt bækkenbund, mave og ryg. Alle kan være med uanset udgangspunkt, idet øvelserne vil kunne tilpasses.
Tirsdage kl. 11-12 i Spejlsalen

Instruktører på begge hold:
Trine Hasager Sørensen, 30 20 46 21, trine@traeningshuset.dk
Karen Marie Krogh Pedersen, 81 44 05 30, karen@traeningshuset.dk

Begge hold starter op d. 3/3 2020

Pris pr. måned 60 kr. (for begge hold) + 25 kr. pr. gang man deltager som samlet pris for babymotorik og mortræning (kan betales kontant eller med mobilepay).

Events

Der vil løbende arrangeres events, som er relevante for forældre på barsel og/eller småbørnsforældre. Mødregruppen vil være med til at bestemme indholdet i disse events. Der vil løbende blive informeret om events på Facebook.

 

PIF Spireklub

Til efteråret 2020 starter vi op med “PIF Spireklub”, som er et aktivitetstilbud med fri leg i spejlsalen og træningssalen søndag formiddag kl. 9.00-10.00 for 0-6-årige og deres forældre.

Her tilmelder du dig Babymotorik og Mor træning

Du skal være oprettet som medlem af Purhus IF for at kunne tilmelde dig et hold (se længere nede på siden).

Kan du ikke huske din adgangskode kan du få tilsendt en ny ved at klikke på “Glemt adgangskode” i kolonnen til højre.

Ved at logge ind under “Medlemslogin” kan du kontrollere dine tilmeldinger samt ændre din adgangskode.

Hvis du har oprettet flere personer (f.eks. dine børn) på samme login skal du huske at anvende den rigtige person.

Hvis du har spørgsmål til tilmeldingen eller betalingen kan du kontakte Kasserer Hans Mikkelstrup 23807656.

 

FamilieSjov

FamilieSjov er et hold for jer som gerne vil træne og være fysisk aktive sammen som familie. En time hvor kvalitetstid og fællesskab er i fokus. Her er der mulighed for at være aktive sammen med dine børn igennem legende træning, som vil bestå at forskellige spil, konkurrencer, redskabsbaner, træningslege mm., som udøves på tværs af alder, køn og niveau. Både børn og voksne udfordres, samtidig med at alle får et godt grin. Skab gode stunder i det travle familieliv hvor I både bevæger og hygger jer sammen styrker jeres relation, nærvær og sammenhold – Kom til FamilieSjov.

Opstart: d. 2/11 2020

Tid: Mandage kl. 18.15-19.15

Sted: Træningssalen i Træningshuset i Asferg

Pris: 300 kr. frem til sommerferien (betaling er pr. barn).

 

Benyttes hvis du er ny person i Purhus IF

Hvis du ikke allerede tidligere er oprettet som medlem af Purhus IF skal du først oprette dig, inden du kan tilmelde dig et hold (husk det er udøveren/barnet der skal oprettes som person før tilmelding). Hvis du har et login (hvis du har været tilmeldt et hold tidligere har du et login) brug da venligst medlemslogin i øverste højre side.

Du får herefter tilsendt din adgangskode til din mailadresse.