BORDTENNISHOLD  I  JYLLANDSSERIEN.

 

Purhus IF`s 1. hold i bordtennis havde en god sæson i efteråret. De spillede i serie 1. Der blev de nr. 2, og rykkede dermed op i Jyllandsserien, hvor de så skal spille i foråret. Mod topholdet Vester Hassing tabte de 2 gange kun 4 – 6. I de afgørende kampe om 2. pladsen mod Tateni fra Aalborg spillede de uafgjort på udebane, men vandt så på hjemmebane 7 – 3. Til denne kamp var der en del tilskuere. ( Der er altid nogle tilskuere til holdets hjemmekampe, fordi det altid er virkelig god bordtennis, der spilles i disse kampe. ) Holdet slog også det stærke hold, B75 fra Hirtshals i 2 kampe. På toplisten i puljen blev Lars Garsdal nr. 2 med 19 sejre i 24 kampe. Bjørn Thaarup blev nr. 4, og Tobias Brøndum blev nr. 5 på toplisten.

 

Purhus IF`s 2. hold blev nr. 2 i serie 3. Holdet lavede et flot comeback:  Efter første halvdel af turneringen lå holdet uhjælpeligt sidst i puljen med kun 1 point. Men i anden runde vandt holdet 8 – 2 og 7 – 3 over hold, de havde tabt til 4 – 6. Og holdet var tæt på at vinde over topholdet fra SISU/MBK fra Århus i sidste kamp. Så efter nytår skal holdet spille i serie 2. Bordtennis afdelingens`s formand, Ejnar Jespersen blev nr. 1 på toplisten med 13 sejre i 18 kampe. Hans søn, Simon Jespersen blev nr. 2 på toplisten med 11 sejre i 18 kampe. Holdets 3. mand er veteranen Ole Balslev, som er blandt de 10 ældste bordtennisspillere i Jylland.

 

Klubben har et 3. hold, der også spiller i serie 3. De var uheldige med lodtrækningen, så de kom i en meget stærk serie 3 pulje. Til foråret skal de spille om at undgå nedrykning. Holdet består af Ole Søby + Iwan Høeg + Birgitte Bach.

 

Til forårssæsonen tilmelder klubben et 4. hold, der skal spille i serie 5. Det vil bestå af garvede veteranspillere + nogle nye spillere.

 

Desværre er der ingen børn i bordtennisklubben i år. Klubben vil meget gerne have en flok børn, der spiller bordtennis. Der er 4 dygtige trænere, Hans + Ejnar + Tobias + Ole, der kan træne børnene. Man er meget velkomne til at kontakte Hans Mikkelstrup på 23 80 76 56 / hansmikkelstrup@post.tele.dk angående børnebordtennis tirsdag aften. Er du voksen og kunne tænke dig at spille, så kontakt også Hans. Alle er velkomne til at prøve bordtennis i PIF.