Pay & play

Det er muligt for privatpersoner at booke spejlsalen og/eller træningssalen på tidspunkter, hvor salene alligevel står ledige. Træningshusets redskaber kan bruges (pånær trampoliner, springgrav og spinningcykler).

 

Vejledning


Du skal være medlem af Purhus IF (det er gratis), for at booke salene. Klik her for at tilmelde dig foreningen. Efter tilmelding, vil du få tilsendt en kode til login på den mailadresse du har anvendt ved oprettelse.

De ledige tider kan ses på kalendrene nedenfor (både Spejlsal og Træningssal).

For at booke skal du trykke på knappen “book salene”, hvorefter du vælger dato, varighed og tidspunkt i den ønskede sal. Undervejs bliver du bedt om at logge ind, hvorefter du kan booke og betale. 

Herefter modtages en kode på mail, som tastes ved døren til den valgte sal – HUSK at taste # efter koden. Koden kan bruges fra 15 min. før det bookede starttidspunkt til sluttidspunktet. Hvis du går før tid, så bedes du huske at låse døren til salen med din kode.

Salene kan bookes i maks. to timer og 14 dage frem. Prisen for lejen er 50 kr. pr. time for Spejlsalen og 75 kr. pr. time for Træningsssalen

*OBS* Træningssalen og spejlsalen kan ikke benyttes til fodbold og håndbold.