Pay & play

Det er muligt for privatpersoner at booke spejlsalen og/eller træningssalen på tidspunkter, hvor salene alligevel står ledige. Træningshusets redskaber kan bruges (pånær trampoliner, springgrav og spinningcykler).

 

Vejledning


Du skal være medlem af Purhus IF (det er gratis), for at booke salene. Klik her for at tilmelde dig foreningen. Efter tilmelding, vil du få tilsendt en kode til login på den mailadresse du har anvendt ved oprettelse.

Når du er tilmeldt, kan du anvende dit log-in i boksen nedenfor, hvorefter de ledige tider kan ses på bookingkalenderen (de grå felter). Under ressourcer vælges enten Spejlsal eller Træningssal. Tiderne kan bookes ved at klikke på det ønskede tidspunkt, hvorefter en boks kommer op med booking og betaling. Derefter modtages en kode pr. sms, som tastes ved døren til den valgte sal – HUSK at taste # efter koden. Koden kan bruges fra 15 min. før det bookede starttidspunkt til sluttidspunktet. Hvis du går før tid, så bedes du huske at låse døren til salen med din kode.

Salene kan bookes i maks. to timer og 14 dage frem. Prisen for lejen er 50 kr. for Spejlsalen og 75 kr. for Træningsssalen

*OBS* Træningssalen og spejlsalen kan ikke benyttes til fodbold og håndbold.