Første sejr til serie 4.
Søndag eftermidag spillede serie 4 endnu endnu engang en meget vigtig fodboldkamp mod de nærmeste rivaler i bundkampen fra Kristrup , kampen var ekstra vigtig da vi alle syntes at vi hele tiden har været bedre spillende en stillingen i rækken samt point høsten viser , men det kan man jo ikke blive ved med at tro på i længden ! så denne sejr kommer på et meget heldigt tidspunkt inden vi næste uge skal møde rækkens helt suværent bedste hold fra Spentrup if . Inden dagens kamp måtte vi endnu engang se bort fra et par spillere fra sidste spillerunde mod FSi .og endnu engang måtte vi rokkere rundt på holdet inden kampen og samtidig trække en debutant frem efter 3 x træning med senior truppen .
Nu til kampen : Oplægget til kampen var at vi skulle satse en anelse mere frem af banen end i de tidligere kampe da Kristrup måtte kunne rystes , da de har lukket en del mål ind i de første kampe , dog spillede de en god kamp i mandags mod Spentrup og scorede faktisk 3 mål mod topholdet , allerede efter ca 3 minuter måtte vi igen rokere rundt på holdet da Julius fik en knæk i rygen i en hovedstødsduel og ikke kunne spille mere i denne kamp , (håber han er spille klar til næste uges kamp mod Spentrup if ) efter endnu en omrokering måtte vi bruge nogle minutter til at finde sammen igen og i denne periode havde Kristrup deres deres største chance et flot frispark som dog ramte overliggeren , så efter ca 10 min spil var det os der kunne bringe os foran med 1-0 ved Peter , efter scoringen var det nu os der havde godt styr på kampen og lidt senere kunne vi bringe os foran med 2-0 ved debuttanten Magnus , efter 2-0 scoringen fortsatte vi med at presse på og fortjent kunne Peter bringe os foran med 3-0 , efter han troede på muligheden og fik presset målmanden til at lave en fejl så han fik bolden fra ham og sikkert kunne drible bolden i mål.
Så med 3-0 ved halvleg var fokus at fortsætte presset , men som i kampen i Fjorden gik vores spil i stå og vi fik ikke holdt godt nok fast i bolden og lukkkede derved Kristrup ind i kampen så det hele blev lidt febrilsk og da de så samtidigt fik reduceret til 1-3 begyndte vi at spille endnu mere nervøst , men på et flot angreb kom Fabric til baglinien og sendte en flad bold indtil en fri Magnus , der godt nok tog sig lidt god tid men fik sparket bolden ind til 4-0 . denne scoring gav os nu igen ro i spillet og styr på kampen og kom derefter aldrig i fare , kort før tid kunne langberg gøre det til 5-1. Så endelig kunne vi nu fejre en sejr igen , vi er super stolte over jeres indsats i alle kampe og denne sejr var fuldt fortjent så lad os nyde den til Tirsdag hvor vi begynder at se frem til kampen mod Spentrup som uden tvivl bliver årets største udfordring men også en af de kampe vi ser frem til . derudover skal der lyde ros for at følge oplægget og at vi idag fik scoret på detaljer fra oplægget inden kampen. K Klit