I årets sidste kamp skulle holdet møde 1337 som skulle bruge en sejr for at kunne hindre nedrykning til serie 6 , så vi vidste på forånd at det ikke ville blive nogen nem kamp , da 1337 i sidste uge slog det stærke Spentrup hold , så vi vidste at 1337 kom i stærkeste opstilling ,og vi ville gerne slutte en flot sæson af med endnu en sejr inden aftenens afslutnings fest , så i oplægget var det en sejr vi gik efter , men vi ville også at bygge videre på det flotte forår og gå efter den sidste mikroskopiske chance for oprykning blandt de bedste 2 ere i puljerne , men vi tog også kampen hvor vi manglede de stærke Akai og Vo , som første trænings kamp til efterårets kampe som altid er med kort opstart..
Nu til kampen .
Med under 5 min til kampstart var det en nervøs træner/holdleder der måtte se vores målmand komme til skade under den sidste opvarmning , Mike beskadigede flere led på 2 fingre , men hårdfør som målmænd er og for holdets skyld ville Mike forsøge at spille kampen og blev tapet ind og fik handskerne på , og trods store smerter spillede Mike hele kampen og havde flere redninger , så stor ros MIke , flot sæson og flot holdånd at gå på mål med den skade .
i kampens start havde vi flere store chancer og en scoring der blev underkendt for ( off-side ) men vi havde de største og det meste spil men som før set var det 1337 der på en kontra fik scoret ( et mål der bude være underkendt ) , men ikke blev det, men vi forsatte med at presse på og fik udlignet ved Hagi efter et hjørnespark hvor vi blev ved med at forfølge en chance og viste noget vildskab og Frederik havde asits ved denne scoring . uden denne vilskab var denne scorng ikke kommet . flot flot
Efter udligningen forsatte vi vores pres og få min índen der blev fløjtet til halvleg Bragte Hagi os foran med 2-1, Asits Daniel.
Ved halvleg var vi sikre på at der nok skulle komme flere chancer og vi havde troen på endnu en sejr , og da 1337 belv reduceret til 10 mand kort inde i anden halvleg burde vi kunne udbygge vores scoring så sejren aldrig kom i fare , men vi glemte at spille bolden rundt og blev for mange gange fristet til for hurtig afsluning eller at spille på lange bolde , så selv om vi en periode spille 11-mod 8 fik vi ikke scoret i den periode så en alt for rodet anden halvleg med 2 røde kort og 5 gule kort ( 2 gule til os ) men en anden halvleg som ikke engang var hårdt spillet men 2 røde kort og min 3 gule til 1337 for brok gjorde anden halleg til noget rod , men vi holdt hovedet koldt og vandt fortjent 2-1 og kan nu se frem til sommerferien ´. Tak for en flot sæson. Mv K Klit