Babyklub

Babyklubben er et tilbud for forældre og deres der babyer/småbørn og er et samarbejde mellem Asferg Skole og Purhus Idrætsforening.

Mødregruppe:

Vi har etableret et fællesskab for alle på barsel og deres babyer/småbørn. Vi mødes hver torsdag i lige uger kl. 10:00-12:00 i Træningshuset (spejlsalen). Mødregruppen er selvorganiseret, hvilket vil sige, at der ikke er fastlagt, hvad der skal ske, men fokus er, at mødes med andre, der er på barsel. I opstarten er tilbuddet gratis og uden tilmelding, så mød op, hvis du har lyst til et fællesskab med andre på barsel – hvad end du har født og tager baby med eller stadig venter dig. Fædre er også velkomne. Der vil være kaffe i huset – mad medbringes selv. Der er lavet en messengergruppe for deltagerne i mødregruppen, hvor der aftales, hvem der kommer, og hvad der evt. medbringer, så giv gerne besked til karen@traeningshuset.dk eller på Facebook-siden “Asferg Babyklub” på forhånd, hvis du har lyst til at komme med.

Babymotorik og mortræning:

Til marts 2020 starter vi op med babymotorik og mortræning. Holdet kommer til at ligge om tirsdagen i tidsrummet 10.00-12.00. Nærmere info følger.

Instruktører:

  • Kamilla Mikkelstrup: 51 93 08 51, kamilla@traeningshuset.dk
  • Karen Marie Krogh Pedersen, 81 44 05 30, karen@traeningshuset.dk
  • Thea Hougesen
  • Trine Hasager Sørensen (på barsel)

Events

Der vil løbende arrangeres events, som er relevante for forældre på barsel og/eller småbørnsforældre. Mødregruppen vil være med til at bestemme indholdet i disse events. Der vil løbende blive informeret om events på Facebook.

PIF Spireklub

Til efteråret 2020 starter vi op med “PIF Spireklub”, som er et aktivitetstilbud med fri leg i spejlsalen og træningssalen søndag formiddag kl. 9.00-10.00 for 0-6-årige og deres forældre.