Her tilmelder du dig babyklubben

Om babyklubben

Mødregruppe

Et fællesskab for alle på barsel og deres babyer/småbørn. Vi mødes hver torsdag i lige uger kl. 10:00-12:00 i Træningshuset i Asferg (Spejlsalen). I mødregruppen vil der nogle gange være forskellige oplæg fra f.eks. sundhedsplejen, tandplejen, fysioterapeut m.m. ellers er der lagt op til hyggeligt samvær. Der vil være kaffe i huset – mad medbringes selv. Der er lavet en messengergruppe for deltagerne i mødregruppen, hvor der aftales, hvem der kommer, og hvad der evt. medbringer, så giv gerne besked til kasper@traeningshuset.dk / trine@traeningshuset.dk eller på Facebook-siden “Asferg Babyklub”, hvis du har lyst til at komme med. På Facebook-siden kan du følge med i de kommende arrangementer. Det er gratis at deltage i mødregruppen.

 

Babymotorik og mortræning:

Babymotorik er for børn i alderen 3-12 mdr. og deres forældre. Der vil være fokus på, at stimulere barnets primære sanser og motoriske udvikling, hvilket vil gøres gennem leg og rytmik. En time, hvor det nære forhold mellem mor/far og barn styrkes. Vi vil forsøge at tilpasse timen til den alder børnene har.

Mortræning er for mødre på barsel, som gerne vil genvinde styrke og stabilitet i kroppen. Der vil være fokus på både kondition og træning af hele kroppen, særligt bækkenbund, mave og ryg. Alle kan være med uanset udgangspunkt, idet øvelserne vil kunne tilpasses.

Holdet træner i Træningshuset i Asferg, Spejlsalen:

Tirsdage kl. 10-10.45 og 11.00-12.00 (babymotorik og efterfølgende mortræning)

Påklædning: kom gerne i tøj, der er til at bevæge sig i og barnets tøj, med mulighed for at kunne tage lidt af undervejs

 

Instruktører på begge hold:

Mette Sepstrup Andreassen, barselsvikar

Karen Marie Krogh Pedersen, 81 44 05 30, karen@traeningshuset.dk (på barsel)

Trine Hasager Sørensen, 30 20 46 21, trine@traeningshuset.dk (på barsel)

 

 Kontakt Kasper Lykke Frederiksen ved spørgsmål: 81 44 05 30, kasper@traeningshuset.dk

 

Pris og tilmelding:

Pris pr. måned 60 kr. (betales ved tilmelding) + 25 kr. pr. gang man deltager (babymotorik) eller + 40 kr. pr. gang man deltager (babymotorik og mortræning), som betales med mobilepay.

Tilmelding foregår via nedenstående link, men skriv gerne en mail til kasper@traeningshuset.dk eller på Facebooksiden for Asferg Babyklub inden du møder op. På Facebooksiden “Asferg Babyklub” kommer der hver uge begivenheder op med holdet, hvor man vælger “deltager”. Derved kan vi følge med i, hvor mange der deltager på holdene de enkelte gange. 

Husk det er dit barn der skal tilmeldes.

Holdet starter op i uge 2 i 2022.

Nyt medlem i Purhus IF?

Inden du kan tilmelde dig et hold, skal du oprette en profil på Purhus IF – det er gratis.

Klik her for at oprette dig.