Her tilmelder du dig babyklubben

Om babyklubben

Barselscafé

Et fællesskab for alle på barsel og deres babyer/småbørn. Vi mødes hver torsdag i lige uger kl. 10:00-12:00 i Træningshuset i Asferg (Spejlsalen). I barselscaféen vil der nogle gange være forskellige oplæg eller mulighed for vejledning ved sundhedsplejen. Ellers er der lagt op til hyggeligt samvær. Der vil være kaffe i huset – mad medbringes selv. Der er lavet en messengergruppe for deltagerne i babyklubben, hvor der aftales, hvem der kommer, og hvad der evt. medbringer, så giv gerne besked til karen@traeningshuset.dk eller på Facebook-siden “PIF Babyklub”, hvis du har lyst til at komme med. På Facebook-siden kan du følge med i de kommende arrangementer. Det er gratis at deltage i Barselscaféen om torsdagen.

 

Babymotorik:

Babymotorik er for børn i alderen 3-12 mdr. og deres forældre. Der vil være fokus på, at stimulere barnets primære sanser og motoriske udvikling, hvilket vil gøres gennem leg og rytmik. En time, hvor det nære forhold mellem mor/far og barn styrkes. Vi vil forsøge at tilpasse timen til den alder børnene har.

Foregår onsdage 10.00-10.45

Barselstræning:

Træning for forældre ved hjælp af barnets vægt og/eller vægte og andre redskaber. Der er fokus på en god træning for mor/far, mens barnet leger på gulvet eller er med i træningen.

Foregår onsdage 11.15-12.00

Holdet træner i Træningshuset i Asferg, Spejlsalen:

 

Påklædning: kom gerne i tøj, der er til at bevæge sig i.

 

Instruktører:

Karen Marie Krogh Pedersen, 30 20 46 21, karen@traeningshuset.dk 

Trine Hasager Sørensen, trine@traeningshuset.dk (på barsel)

Pris og tilmelding:

Pris pr. måned 70 kr. (betales ved tilmelding) + 25 kr. pr. gang man deltager til babymotorik, og 40 kr. hvis man både deltager i Babymotorik og Barselstræning.

Tilmelding foregår via nedenstående link, men skriv gerne en mail til karen@traeningshuset.dk eller på Facebooksiden for PIF Babyklub, inden du møder op. På Facebooksiden “PIF Babyklub” kommer der  begivenheder op , hvor man vælger “deltager”. Derved kan vi følge med i, hvor mange der deltager på holdene de enkelte gange.

Husk det er dit barn, der skal tilmeldes.