Her tilmelder du dig babyklubben

Om babyklubben

Mødregruppe

Et fællesskab for alle på barsel og deres babyer/småbørn. Vi mødes hver torsdag i lige uger kl. 10:00-12:00 i Træningshuset (spejlsalen). I mødregruppen vil der nogle gange være forskellige oplæg fra f.eks. sundhedsplejen, tandplejen, fysioterapeut m.m. ellers er der lagt op til hyggeligt samvær. Der vil være kaffe i huset – mad medbringes selv. Der er lavet en messengergruppe for deltagerne i mødregruppen, hvor der aftales, hvem der kommer, og hvad der evt. medbringer, så giv gerne besked til karen@traeningshuset.dk / trine@traeningshuset.dk eller på Facebook-siden “Asferg Babyklub”, hvis du har lyst til at komme med. På Facebook-siden kan du følge med i de kommende arrangementer. Det er gratis at deltage i mødregruppen.

Babymotorik og mortræning:

BABYMOTORIK
Holdet er for børn i alderen 2-12 mdr. og deres forældre. Der vil være fokus på at barnets primære sanser og motoriske udvikling stimuleres, hvilket vil gøres gennem leg og rytmik. En time, hvor det nære forhold mellem mor/far og barn styrkes. Vi vil forsøge at tilpasse timen til den alder børnene har.
Tirsdage kl. 10-11 i Spejlsalen

MORTRÆNING
Holdet er for mødre på barsel, som gerne vil genvinde styrke og stabilitet i kroppen. Der vil være fokus på både kondition og træning af hele kroppen, særligt bækkenbund, mave og ryg. Alle kan være med uanset udgangspunkt, idet øvelserne vil kunne tilpasses.
Tirsdage kl. 11-12 i Spejlsalen

Instruktører på begge hold:
Trine Hasager Sørensen, 30 20 46 21, trine@traeningshuset.dk
Karen Marie Krogh Pedersen, 81 44 05 30, karen@traeningshuset.dk

Pris pr. måned 60 kr. (for begge hold) + 25 kr. pr. gang man deltager som samlet pris for babymotorik og mortræning (kan betales kontant eller med mobilepay).