Her tilmelder du dig babyklubben

Om babyklubben

Barselscafé

Kom til enkeltstående events i barselscafeen – vi har blandt andet haft besøg af musiklege fra Randers Bibliotek, sundhedsplejske, tandplejer, zoneterapeut, førstehjælpskursus til småbørn, sund seksualitet, yoga mm. Følg med på vores Facebookgruppe, for nye events.

Sidder du med nogle ideer eller ønsker til events, så hold dig ikke tilbage. Tag kontakt til Karen Marie (karen@traeningshuset.dk) eller Trine (trine@traeningshuset.dk). 

 

Babymotorik:

Babymotorik er for børn i alderen 3-12 mdr. og deres forældre. Der vil være fokus på at stimulere barnets primære sanser og motoriske udvikling gennem leg og rytmik. En time, hvor det nære forhold mellem mor/far og barn styrkes. Vi tilpasser timen til den alder børnene har.

Foregår onsdage 10.00-10.50

 

Barselstræning:

Træning for forældre ved hjælp af barnets vægt og/eller vægte og andre redskaber. Der er fokus på en god træning for mor/far, mens barnet leger på gulvet eller er med i træningen.

Foregår onsdage 11.00-12.00

Holdet træner i Træningshuset i Asferg, Spejlsalen:

 

Påklædning: kom gerne i tøj, der er til at bevæge sig i.

 

Instruktører:

Karen Marie Krogh Pedersen, 30 20 46 21, karen@traeningshuset.dk 

Trine Hasager Sørensen, 60 52 13 61, trine@traeningshuset.dk

 

Pris og tilmelding:

Pris pr. måned 70 kr. (betales ved tilmelding) + 25 kr. pr. gang man deltager til babymotorik, og 40 kr. hvis man både deltager i Babymotorik og Barselstræning.

Tilmelding foregår via nedenstående link, men skriv gerne en mail til karen@traeningshuset.dk eller på Facebooksiden for PIF Babyklub, inden du møder op. På Facebooksiden “PIF Babyklub” kommer der  begivenheder op , hvor man vælger “deltager”. Derved kan vi følge med i, hvor mange der deltager på holdene de enkelte gange.

Deltagere i PIF Babyklub har en fælles Messengergruppe, så sig endelig til, hvis du vil med i gruppen. 

Husk det er dit barn, der skal tilmeldes.