Så kan jeg føjes til rækken af tidligere trænere i Purhus IF : De senere års trænere først Hoberg , så Rene senere Alex og i år mig selv , men de andre nævnte i rækken stoppede af sig selv og der måtte findes en ny til jobbet , men sådan var det ikke for mig ,jeg var klar til en ny sæson men andre mente der måtte nyt til , så det er med vemod jeg stopper i denne klub og forstår det heller ikke helt endnu , men jeg må bare acceptere jeres valg i at ville noget nyt , i går efter nogen der kan bringe klubben videre , udvikle alle klubbens hold og mente jeg havde været her for længe , jeg accepterer dette men er langt fra tilfreds med den sidste måned i klubben , det spil syntes´jeg måske ikke jeg havde fortjent , men läd det ligge i ved hvad jeg står for og jeg har ikke gået med kompromi med dette , uanset om det har heddet mikroput,miniput,lilleput, U13-14.-15 holdene senere holdleder i senior i 2005 og 2006 , dernæst ræner i serie 6 – 5 – 4 og i år i serie 3 , jeg er klubmand , forenings mand i højere grad end jeg er DBU og fodbold mand men det rækker så ikke længere og idag var sidste dag på jobbet , Tak til alle for årene , et par stykkker var med i kampen idag som også var på mit første hold for 16-17 år siden ( Gaffel og Vo ) så meget specielt og derfor det er så hårdt at blive fundet´for let til at kunne bringe senior afdelingen videre ,men held og lykke fremover drenge – jeg må nøjes med at følge jer på sidelinien fremover. Purhus IF er en fantastisk klub´og takker for de år jeg fik lov at være en del af denne fantastiske senior afdeling – det findes ikke bedre andre steder, Mvh K Klit

Praktiske ting : Alle holdets ting , drikkedunke, taktik tavle ,skjolde lægetaske og isposer osv er aflev i det aflåste skab i boldrummet , det nye seríe 6 sæt står i boldrummet , klar når i finder en sponsor , brik til boldrummet og nøgle til Gassum klubhus afleveres til Hans imorgen . så er jeg fuldgyldigt medlem at listen af tidlige trænere i Purhus IF