Hvem kan benytte sig af PIF FirmaFitness?

FirmaFitness er et sundhedstilbud, til lokale firmaer i og omkring Asferg. FirmaFitness giver firmaerne mulighed for at give deres medarbejder en medarbejdergode, som både vil komme firmaet og medarbejderne til gode. Er et firma tilmeldt PIF FirmaFitness kan alle deres medarbejder, som ønsker det, benytte sig af tilbuddene omkring FirmaFitness.

 

Hvad kan PIF FirmaFitness tilbyde? 

PIF FirmaFitness kan tilbyde et fitness abonnement med fri træning i fitnesscenteret i Træningshuset i alle ugens 7 dage inden for åbningstiden (5.00-22-30). 

Med FirmaFitness tilmeldes medarbejderne en af gangen. Ved personlig træning trækkes alle pengene en gang og ved fitness abonnement med træning i fitness centeret trækkes pengene automatisk hver måned. Firmaet vælger det abonnement/forløb som passer til deres virksomhed, udfra hvor mange medarbejder de har der vil benytte sig af tilbuddene:

  • 1-5 medarbejdere 
  • 6-10 medarbejdere 
  • over 10 medarbejdere 

Ønsker 3 at benytte sig af Personlig Træning og 4 ønsker et fitness abonnement, da tilmelder firmaet i alt 7 medarbejder og skal derfor vælge kategorien “6-10 medarbejdere”. 

 

Har medarbejderen været tilmeldt aktiviteter før i Purhus IF? 

Hvis medarbejderen tidligere har været tilmeldt aktiviteter i Purhus IF, har medarbejderen et login, som der skal benyttes når medarbejderen bliver tilmeldt. Har medarbejderen ikke tidligere været oprettet som medlem af Purhus IF, skal medarbejderen først oprettes, inden der kan foregå en tilmelding. Følge vejledningen, ved at klikke her!

 

Klar til tilmelding af Fitness abonnement 

  1. Inden du går igang med tilmeldingen skal du kontakte vores kasserer Hans Mikkelstrup 23807656, således han kan registrer hvilket firma du tilmelder dig fra. 
  2. Klik på “Vælg” på det abonnement, som passer til jeres virksomhed (Der åbnes et nyt vindue)  
  3. Indtast medarbejderens telefonnummer og adgangskode. (Kan medarbejderen ikke huske adgangskoden tryk på “Glemt adgangskoode?” og få det tilsendt via en SMS)
  4. Tjek at alle oplysninger er rigtige og tryk “Næste”
  5. Læs handelsbetingelserne igennem, sæt et flueben ved accepter handelsbetingelser, og tryk “Næste”. 
  6. Dernæst betales med betalingskort og tilmeldingen er gennemført. 

 

Før Fitness abonnementet kan benyttes

Før medarbejderne kan benytte tilbudet skal de have aktiveret deres sygesikringsbevis som nøglebrik til fitnesscenteret. Dette gøres ved enten at lave en aftale med en af Fitnessinstruktørerne. Kontaktoplysninger på fitnessinstruktørerne findes her.